Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 639

Téma: Futbalove tipy SAZKARa.net

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Tak jsme dokonvergovali k cenam. Vyherce fotbalovych/hokejovych tipu mesice (nebo nejak toho obdobi) obdrzi 100usd na MB [bohuzel jak vite na p2p platby potrebuju vase jmeno a email] + zmenu barvy nicku. Je mozny pozadovat plneni v naturaliich, pokud je to mozne (tj. tabak z brazilie ano, blowjob nikoliv).
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Tak jsme dokonvergovali k cenam. Vyherce fotbalovych/hokejovych tipu mesice (nebo nejak toho obdobi) obdrzi 100usd na MB [bohuzel jak vite na p2p platby potrebuju vase jmeno a email] + zmenu barvy nicku. Je mozny pozadovat plneni v naturaliich, pokud je to mozne (tj. tabak z brazilie ano, blowjob nikoliv).
    Dlouho jsem nic nikomu neposílal, ale když to zavedli jako novinku, tak jsem si příjemcovo jméno vymyslel a normálně došly. Tuším, že v jednom případě jsem tam natvrdo napsal unknown (V historii plateb nelze vyjet, jaké jméno tam zadáš). Zajímalo by mě, jestli to stále jde, nebo už to peníze neodešle. Tak to příště zkus

Pravidla přispívání