Hlasuju pro A... jinak ten WBA tam byl za 1U, zapomel jsem to napsat..
a tady jedno video ze včerejšího zápasu Tottenham - Liverpool, opravdu parádní vlastní gol Balea
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=OUbq8jyKPo8
Hlasuju pro A... jinak ten WBA tam byl za 1U, zapomel jsem to napsat..
a tady jedno video ze včerejšího zápasu Tottenham - Liverpool, opravdu parádní vlastní gol Balea
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=OUbq8jyKPo8
Naposledy upravil Fens; 29.11.2012 v 07:28.
Doklepni si tam Vojcechu stavkovu kancelariu - a prestuduj ktore mame povolene. Rekreacne stavkovky nie. Tvoj zapas ponuka v tomto momente Pinnacle v kurze 2,90. GL v tipovani!
Díky. Jsem v sázení nový, většinou když jdu z práce, tak si zajedu do fortuny a tam si vsadím, ale přemýšlím o tom, že si založím nějaké účet na netu a tam budu sázet.
Jinak tento kurz je z tipsportu.
no vidis, a hned mozes zacat tym, preco je zlodejska fortuna so svojim manipulakom shit... aj tych 2,8 na milwall v skutocnosti nie je 2,8![]()
Tak si tu na dobrom mieste vojcech. prestuduj si to tu cele. aj ked sa ti bude zdat, ze su to blbosticasom mozno uvidis ze nie su.
Okey. Jak jsem již psal, že jsem začátečník, tak trochu nechápu co znamená toto:
Fens napsal jeho tip:
Sunderland - QPR 0 .. under 2,5 .. 1,81 /// 1U
Aston Villa - Reading 2 .. AH +0,5 .. 1,96 /// 1U
Pokud jsem pochopil správně, tak Sunderland - QPR remízuje, ale potom nevím co je under 2,5 a to 1U.
a
U Aston Villa - Reading 2 .. AH +0,5 .
Šlo by to nějak rychle vysvětlit?
Předem díky.
studovat, studovat studovat... aj jazyky. Under / OVer 2,5 je to same ako vo fortune viac/menej golov... Druhy tip je na kompletne prestudovanie terminu Asijský Handicap. To je na dlhsie, a mozno v zaciatkoch nie prave najlepsie pre zacinajuceho tipera.
Utorkový masaker stoceným kurzovým lístkom
Ger. Bundesliga II 11/27 17:30 Kaiserslautern - Jahn Regensburg Jahn Regensburg (+1) 2.59 1/10 PINNACLE
Ger. Bundesliga I 11/27 20:00 Dortmund - Fortuna Dusseldorf Fortuna Dusseldorf (+2) 2.52 1/10 PINNACLE
Ger. Bundesliga I 11/27 20:00 Hannover 96 - Greuther Furth Greuther Furth (+0.25) 2.55 1/10 PINNACLE
Ger. Bundesliga I 11/27 20:00 Hamburg - Schalke 04 Hamburg (+0.75) 1.88 1/10 PINNACLE
Ita. Serie A 11/27 20:45 Lazio - Udinese Udinese (+0.25) 2.41 1/10 PINNACLE
Eng. Championship 11/27 20:45 Charlton - Peterborough Peterborough (+0.25) 2.60 1/10 PINNACLE
Eng. Championship 11/27 20:45 Ipswich - Nottm Forest Ipswich (+0) 2.17 1/10 PINNACLE
Eng. Championship 11/27 21:00 Blackpool - Birmingham Birmingham (+0.25) 2.24 1/10 PINNACLE
GL Chlapi!!!!
Chlapi tak ako to spravime na ten dalsi mesiac s pravidlami? Uz mam pripravene tipy na vikend no nemozem ich uverejnit zakial nemame dohodnute ako to bude dalsi mesiac vyzerat, podla coho budeme hodnotit tuto nasu sutaz...![]()
v akom zmysle menit sutaz? sk ostava vsetko ako je, nie? ked chce niekto martingalovat, tak nech to robi, ale max do desiatich bodov. a takisto by som rusil kokotiny stylu 0,1 unit... Neviem, mne sa zda, ze pravidla ktore sme mali su dobre a zrozumitelne...
OK. Ja som za. tak ako to bolo doteraz. Naco to komplikovat. Mozeme to zvysit na 30 za mesiac.
OK, ja zatial suhlasim s oboma navrhmi, cize zvysit pocet zapasov na 30 a zrusit vklady typu 0.1 unit a ostat v skale 1-10 tak ako bolo dohodnute na zaciatku.
Kto ma nejake dalsie aj zavaznejsie systemove navrhy nech ich teda prednesie tuna v tomto vlakne lebo na chate sa to hned strati![]()
Eintracht Frankfurt - Mainz / 1 DNB @ 1,57 (Pinnacle) / 1,5u
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |