Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 68

Téma: maly experiment

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    opravdu dneska velmi obohacující chat se "slečnou" na help chatu u Betsafe. Zajímalo by mě jestli tam opravdu někdo na druhý straně je nebo takhle debilně odpovídá nejakej automatickej comp a jen ma jmeno jako Jenice, Samantha atd. tohle byla moje první zkušenost, že jsem takhle musel něco řešit , to je to takový u každý sázkovky? celkově vzato dozvěděl jsem se uplný ***no.
    Starting over isn't crazy. Crazy is being miserable Crazy is pretending to be happy. Pretending that the way things are is the way they have to be for the rest of your life.

Citace Původně odeslal Edwin Zobrazit příspěvek
    opravdu dneska velmi obohacující chat se "slečnou" na help chatu u Betsafe. Zajímalo by mě jestli tam opravdu někdo na druhý straně je nebo takhle debilně odpovídá nejakej automatickej comp a jen ma jmeno jako Jenice, Samantha atd. tohle byla moje první zkušenost, že jsem takhle musel něco řešit , to je to takový u každý sázkovky? celkově vzato dozvěděl jsem se uplný ***no.
    tie "slečny" na help chatoch sú z 99% outsorcované pozície. Typický "odpovedač" sedí v indickom Dillí, je to chlap s vyštudovanou VŠ ktorá mu je v Indii o hovne a za sračky ktoré píše bere mzdu $1,79/hod
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

Pravidla přispívání