Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 68

Téma: maly experiment

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Edwin Zobrazit příspěvek
    to si špatně pochopil ja mluvil o tech zápasech co jsem nevsadil a to je ten důvod proč jsem je nevsadil....jen jsem pak dodal že občas vyjdou tak jak jsem o nich přemejšlel což mě vždycky trochu mrzí ale dost často taky nevyjdou což zase mam uspokojivy pocit že jsem je nevsadil
    počúvaj Edwin, pri všetkej úcte ja som dosť alergický na kecy typu " keby, kdybych, kdybych byl býval vsadil tak vyhrám....". V živote sa počíta len to čo je jednoznačne uskutočnené a basta. Výhra/Prehra. To že ti ušla výhra o 0,05 sekundy pred koncom nikoho nezaujíma. Prehoď si to v hlave na tento level a zabudni na slovo "kdyby". Nie že sa nasereš chlape, myslím to dobre
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

Citace Původně odeslal iceland Zobrazit příspěvek
    počúvaj Edwin, pri všetkej úcte ja som dosť alergický na kecy typu " keby, kdybych, kdybych byl býval vsadil tak vyhrám....". V živote sa počíta len to čo je jednoznačne uskutočnené a basta. Výhra/Prehra. To že ti ušla výhra o 0,05 sekundy pred koncom nikoho nezaujíma. Prehoď si to v hlave na tento level a zabudni na slovo "kdyby". Nie že sa nasereš chlape, myslím to dobre
    díky za podporu ..... pokusim se na to zapomenout a nasírat se ne vážně nebudu ..
    Starting over isn't crazy. Crazy is being miserable Crazy is pretending to be happy. Pretending that the way things are is the way they have to be for the rest of your life.

ok díky za odpoved, jen jsem si to chtěl ověřit zda-li jsem něco nepřehlídnul
    Starting over isn't crazy. Crazy is being miserable Crazy is pretending to be happy. Pretending that the way things are is the way they have to be for the rest of your life.

Pravidla přispívání