Mordemy ty si chytrej kluk, na spoustu věcí si už přišel, některý tvoje postřehy celkem rád čtu, ale nemáš odžitej život a zkušenosti. K tvrdým drogám vede většinou naprosto prozaická cesta právě podobná těm ze zpráv na TV nova. Jednou prostě trip nebude zrovna k mání, ale dostaneš nabídku něčeho jinýho a v prostředí drog to alkohol asi nebude. Můžeš to odmítnout, ale čím častěji se to bude stávat, tím větší bude šance, že to zkusíš. Samozřejmě, že každý kdo vyzkouší trip nebo trávu nepřechází automaticky na tvrdý drogy, ale každý kdo přešel na tvrdý drogy na ně přešel z těch lehkých.

Jinak zase nerozumim o čem tam dál píšeš? Taky nevim proč by někdo kdo už je na heroinu jel na tripu? Nevim jakou že chci pilulku co vyřeší moje problémy? Nehledám nic univerzálního. Nic mě nesere. Nevim co by mi jako vytáhnul trip z paty a narval do krku? Nevim proč by byl můj trip peklo? A já už do toho šel dávno před tím než si se narodil, dyť ti to v minulých příspěvcích píšu, že jsem pro obojí a nemám s tím problém. Nedělejme z tripu bůhvíco za zázrak...