Citace Původně odeslal Mordemy Zobrazit příspěvek
Rozumíš tomu moc dobře tanasgurame, jen si prostě meleš svojí, to je celý.

Pokud trváš na diskuzi s argumentama a chceš to hrát stylem "kdo přijde s lepšíma argumentama, tak je winner a může si ohnout realitu podle svýho a bude mu to fungovat", tak prosím, do toho, ale rozhodně si tím nijak nepomůžeš, jen si sám sobě potvrdíš, že je oukej dál si srát do vlastní hlavy. Argumenty tu samozřejmě předkládat vzájemně můžeme, ale ty moje argumenty vytrvarvale ignoruješ a neodpovídáš na ně (viz. ta tabulka závislosti, co jsem linkoval a z který je jasně vidět, že LSD a houby jsou kdesi hluboko pod alkoholem). Takže se ptám: Co konkrétně nechápeš na tomhle argumentu? Všimni si, že ten argument je dokonce vědeckej, takže s ním můžeš vést odbornou polemiku a hledat protiargumenty - výjimečně to nejsou jen Mordemyho osvícenecký kecy, ale "tvrdá věda".
Tak konkrétně na tomhle argumentu je blbý to omezení informace v čase a místě pro který je platný. Nežijeme v izolovaném světě. Zatímco od vína je "možný" přechod k tvrdýmu alkoholu a tam se to zastaví tak od LSD je "možný" přechod na tvrdý drogy kde se zastaví celej život. Když se vrátíme k tomu videu DOORS, tak Jim se po zkušenosti s LSD vrátil k alkoholu a PAM přešla na heroin. Že LSD každýmu nesedne je tam taky dobře vidět. Riziko i užitek obojího mi připadá srovnatelný a kdyby byla stejná dostupnost, velká část těch lidí v nátělníku a teplákách u TV co pijou by tripovala. Tím by se ta jedinečnost a pocit vyjímečnýho jednání v tvém pohledu podstatně změnila a třeba by to bylo zase všechno jinak.