Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 83

Téma: Chlast - Met(hy)la lidstva

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Mno, že je alkohol plnej "sra*ek" a lidi se pomocí něho "zabíjí", to bylo přece jasný vždycky, no ne...?

Teď se to akorát začalo propírat v novinách, protože lidí chcípou rychleji, než se od nich očekává a ještě navíc to nikdo nepovolil... s tím se musí rychle něco dělat, ať si zase můžeme všichni v klidu chlastat dál a ničit se pěkně zvolna a pomalu...
    Naposledy upravil Mordemy; 16.09.2012 v 16:38.

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Alarmující je ta nekompromisní forma výdělku upřednostněná před čímkoliv. Už to nemá žádný pravidla ani meze.
    C2H5OH

--- už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal tanasguram Zobrazit příspěvek
    Alarmující je ta nekompromisní forma výdělku upřednostněná před čímkoliv. Už to nemá žádný pravidla ani meze.
    Zajimalo by me jestli se takovyhle veci dejou i v U.S.A, orb tu psal o tom gentlemanstvi kdy sice taky delaj prasarny, ale ma to nejaky nevyrknuty hranice.

Citace Původně odeslal Ovaris1 Zobrazit příspěvek
    Zajimalo by me jestli se takovyhle veci dejou i v U.S.A, orb tu psal o tom gentlemanstvi kdy sice taky delaj prasarny, ale ma to nejaky nevyrknuty hranice.
    no to sem psal, ale spis jsem nad tim (doufam) ohrnoval nos v tom mordemyovskym smyslu

je fajn, kdyz je sracka srackou a ne ze je vsechno ututlany

pamatuju si na formulove svatbe na prednasku nejakyho magora z PR agentury, kde vysvetloval jakasi pravidla lobbyingu; mnohem hezci a transparentnejsi je ta nase prohnila korupce, ktera bohuzel kraci ale tim US smerem, protoze ta korupce je vcelku zjevna a na cloveka zevnitr tlaci relativne ocividne a schizu mu proste zpusobi a ta schiza je zaroven nadeje ke zmene
    Gambling feels like endless ejaculation

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Citace Původně odeslal Ovaris1 Zobrazit příspěvek
    Na to si taky pamatuju, bylo to něco kolem těch webů a holčičky. No já vidim hlavní rozdíl prasáren v tom, že dřív se tyhle látky jen přidávaly, ale teď je z toho základní surovina. Takový ten asijský systém prodeje, kdy přidaná hodnota výrobku pro kupujícího v podstatě neexistuje a většinou se řeší jen do jaký míry to ohrožuje život. Nejde jen o alkohol, začíná to bejt úplně všude. Jednou sežeru párek a chcípnu.
    C2H5OH

Pravidla přispívání