Zobrazují se odpovědi 1 až 13 z 13

Téma: Eurosport player

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Subjektivně rozhodně. Mám zapnuté live zápasy a s lemonem/lshunter je to +- stejné. ESP je tak o 20-30 sec. pomalejší.
    Zkusil jsem si to taky porovnat spuštěním obou streamů a je to tak. Samozřejmě jedno měření, žádné měření. Ještě když se k tomu přidá buffering ze strany ESP(mám dobrou linku), tak to může narůst i daleko víc, až na minutu se mi stalo.

Citace Původně odeslal dzish Zobrazit příspěvek
    Subjektivně rozhodně. Mám zapnuté live zápasy a s lemonem/lshunter je to +- stejné. ESP je tak o 20-30 sec. pomalejší.
    Zkusil jsem si to taky porovnat spuštěním obou streamů a je to tak. Samozřejmě jedno měření, žádné měření. Ještě když se k tomu přidá buffering ze strany ESP(mám dobrou linku), tak to může narůst i daleko víc, až na minutu se mi stalo.
    Je to presne jak pises, pouzival jsem eurosportplayer rok, a bylo to vzdy o 20-30 sec. pomalejsi nez vsechny ostatni streamy. Jedina vyhoda je stabilita streamu.
    Ale pri live sazeni jsem vzdy radsi pouzival LSH nebo ATDHE a podobne. v tenisu ta prodleva delala vetsinou 1-2 fifteeny.
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Pravidla přispívání