Zobrazují se odpovědi 1 až 5 z 5

Téma: Sparta - Budejovice

Sparta - Budejovice

Dnesni zapas, v Asii stazen, jen jedna sazkovka polovicni limity.

V polocase Sparta -1.5 za 1.8, pokryla golem v 89. min a rozhodci nic nenastavil.

kredit: kapr (poster s XXX prispevky neprejici si byt jmenovan)

kapr: Jinak rozhodci nastavil myslim skoro 2 minuty
    kapr: A pokud to chces mit korektni, tak Ja cekoval jen IBC a SBO, IBC nemel vubec, ne z duvodu, ze by na to nemeli scouta, ale IBC uz si nenechava srat na hlavu, takze kde to tece podezrele, tak stahuji, nebo davaji smesny limity na sazku. SBO melo limit 953€ oproti klasickemu cca 1429€
    kapr: Pisi to sem jako bonus a kam to kdo dalsi rozvedete, je mi jedno. Jeste jednou opakuji, nic nejsou 100% fixedy, protoze pro ne chybi realny dukazy. Za dukaz nelze povazovat stav trhu, limity .. vse je lehce napadnutelne a vyvratitelne, jasny dukaz treba Anubis, ktery tomu neveril ani pres fakta, co jsem napsal
    Naposledy upravil Orbital; 19.08.2012 v 19:31.
    Gambling feels like endless ejaculation

tak Řepkovi zabavili auto, tak nějak musí vydělat na nový ne?
    Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...

Ten zápas jsem útržkovitě viděl a až na ty Řepkovo plundry jsem nezaznamenal nic mimořádného: Sparta se snažila o moderní kombinační hru a až na pár záblesků jí to moc nešlo a z nesnází je opět vytáhl Kweuke. No a Budějovice ty byly naprosto marné, ale párkrát dokázaly zakombinovat a v obraně Sparty se objevily nečekaná okénka. A to vše zatím stačí podle předpokladů na 1. místo. Optimisté vidí nadcházející souboj s Feyenoordem minimálně 50-50, protože až se ti dorostenci sehrají, tak to bude nezastavitelný válec, kterého zpomalí po titulu až nějaký ten gigant v základní skupině LM. Pesimisté předpovídají opětovný rozklad týmu, což v ČR znamená pěkné 2. místo.
    K tématu: v minulé sezóně ve 27. kole prohrály Budějovice doma s Libercem bojujícím o titul 0-4. Skóre otevřela proměněná penalta kolem 25. minuty po faulu Řepky tuším na Breznaníka. Kolovaly po netu určité fámy, že Řepka poslal po zápase Křetínskému SMS: něco ve smyslu: teď už jsme vyrovnaný. Faktem je, že ta penalta byla dost nesmyslná, protože šlo o faul v rohu pokutového území a nechat Breznaníka projít byla tak jako tak menší šance než penalta.
    Jestli měl případně Řepka něco v úmyslu i v posledním kole na Spartě, těžko říct. Co si však vybavuju, tak litoval, že v tomto zápase už o nic nepůjde, protože Sparta nezvládla v předposledním kole zápas na Dukle a vypadla definitivně z boje o titul. Vedle oslav 2. místa Řepky s částí sparťanského kotle, po kterém měla Sparta až doteď uzavřené hřiště se asi nedělo nic mimořádného.
    Řekl bych, že to co je zde popsáno možné je: pro Řepku zvyklého na neustálou pozornost nemůže hrát před prázdným hledištěm v Č.B. nějak moc uspokojovat, navíc věk zastavit nejde a stále víc nestíhá. Na druhé straně bych řekl že poté co se loni Č.B. i jeho dílem zachránily, tak tam má hodně silnou pozici. A dokud ho definitivně nevykopnou, tak si tam může dělat prakticky co chce.

A ještě jedna poznámka: co si vybavuju(nechce se mi to hledat) tak byl tento zápas vypsán jako rovina právě pro Sparta -1.5. Sázky live nehraju, tak nemám vypozorován pohyb kurzů, ale pokud je na Spartu o poločase vypsáno na výhru o 2g 1,80 tak mi to přijde neskutečně nízko, když vezmeme v úvahu, že byl stav 1-1 a navíc před půlí dorovnávaly právě Budějovice a podle obrazu hry to vypadalo, že Sparta bude ráda za jakékoliv vítězství. A při té výhře Sparty s Č.B. 3-0 v posledním kole tam snad taky měly být od Řepky nějaké kiksy, ale to už opravdu jen co jsem nechtěně někde zachytil, protože ten zápas mě tehdy vůbec nezajímal.
    Naposledy upravil Emir; 21.08.2012 v 01:05.

Tags for this Thread

Pravidla přispívání