Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 178

Téma: Zajimave serialy

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Mordemy Zobrazit příspěvek
    Pro Orbiho na spravení chuti:

Berserk
    Tohle je naprosta spicka. Nejlepsi serial, co jsem kdy videl a k tomu anime. Presne o tomhle je kazda sekunda zivota. A navic je to silene vtipny.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Tohle je naprosta spicka. Nejlepsi serial, co jsem kdy videl a k tomu anime. Presne o tomhle je kazda sekunda zivota. A navic je to silene vtipny.
    Jo, lepší anime neexistuje...

Kdybys měl chuť, můžu ti dohodit i mangu (klidně i přeloženou do CZ), četl jsem jí ještě před seriálem a dějově to pokračuje za tu událost, kterou končí seriál (byť samozřejmě to, jak končí seriál je naprosto přesný).

--- už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Neda se nez souhlasit, prevysuje to vsechny anime co jsem zatim videl 11/10. Prihazuju link na cztorrent, je to 1080p, dve audio stopy - jp, en (silne doporucuju japonskou) a perfektni cesky titulky. Na cztorrentu je potreba se registrovat => 15denni clenstvi neco jako 10kc smskou pres cellphone.

Pravidla přispívání