joo, tak to taky potěšíbasket je v tomhle celkem hustej no, i když to vypadá, že je sázka na dobrý cestě, tak se to ještě může krásně posrat, ale to asi v každym sportu
![]()
joo, tak to taky potěšíbasket je v tomhle celkem hustej no, i když to vypadá, že je sázka na dobrý cestě, tak se to ještě může krásně posrat, ale to asi v každym sportu
![]()
hele reknu ti to uprimne: cekam na 5.5 bodovej naskok s tim, ze v poslednich dvou sekundach dojde k 3+ faul, missed FT, prihravka za caru a dalsi trojka
par takovychhle veci uz se mi stalo v US fotbale
Gambling feels like endless ejaculation
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
na Tracyho si dobře vzpomínám, protože sem měl naloženo na Spurs
v menšim měřítku se něco podobnýho povedlo Diamantidisovi, to už sem stál na té lepší straně
great save by
tak to ja zazil v ncaab minulej rok v OT jak muj tym vedl 10 sekund pred koncem o 6: 3 turnover 3 a v dalsim ot mi prohrali ty svine, kdyz taky vedli o 3 nebo tak nejak tesne pred koncem zase 3 turnover 2
Gambling feels like endless ejaculation
Straubing, hrající hokejovou DEL, držel v této lize šňůru 45 zápasů bez plichty. Z tohoto důvodu jsem usoudil, že hrát sázku bez remízy za 1,45 by bylo zbytečné riskování vyššího vkladu, když by "jistící potenciál" byl minimální. Samozřejmě to skončilo remízou...
Na French Open jsem si dal Govortsovou proti Bartoli za 3. Govortsova celkem v pohodě jela první set. Ale nějak za stavu 5:3 nebyla schopna při mnoha shodách ani dát break point/set point. Sem si říkal "ta ten set projede" a dal jsem do protivky na Bartoli. To jsem se pak modlil za ni, páč tajbrejk byl výživný, ženský tenis.
V druhém setu Bartoli prolomila hned podání, ale začalo pršet a zápas byl přerušen. Bartoli se mi ale nějak nezdála a dal jsem zase naopak na Govortsovou a radši se jel projet na kole. Vzal jsem si mobil, to jsem neměl dělat. Po dvou hodinách jsem si při odpočinku vzpomněl na zápas. Livescore najelo a Govortsova měla shodu na returnu, tuším stav 5:2, třetí set. Tak jsem se zaradoval, jenomže po 3.,4. shodě mi začal tuhnout úsměv. V té chvíli jsem si říkal "doprdele, být u kompu dám celou výhru na Bartoli, Govortsova to zase není schopna ukončit". A jo, Bartoli vyhrála 7:5.
Tak jsem potom nasrán vyplavoval adrenalin, naštěstí byly kopce.
Závěr?Prodal jsem kolo akoupil jsem si pořádnej mobil - Honor 2. S tím se dá rozumně pracovat.
Věřil jsem Pavljučenko proti celkem rozjeté Vice. Tak jsem vsadil na Nasťu. Během dne jsem hrál tenis a pak pivko, však to znáte. Zapnu komp Nasťa 0:5, ale bojuje. Vika ohromně zafačovaná na noze, nakonec vyhrála set. Jsem si říkal, to není možný z úvodního kurzu 5, to stouplo u Nasťi na 18. Dal jsem na Nasťu a než se můj opilecký mozek s něčím dokázal vypořádat, tak mi Vika skrečla.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |