Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
Ten konflikt je a bude silenej, protoze generace Y je zcela nepouzitelna pro potreby trhu, protoze trh je proste neuprosnej a na trhu je zakaznik pan.[/URL]
Potýkam sa s tým denne. Mám tu 26 r. babu ktorá nie je schopná samostatne napísať jediný posraný dopis. Síce ho napíše ale napriek tomu že som ju x krát za to sproste poslal do riti, sa ma príde opýtať či je to štylisticky a obsahovo správne a chce posvätenie aby to mohla poslať. To samé s každým druhým posratým mailom. Nikto nie je schopný niesť ani štipku zodpovednosti. Každý deň má niekto snahu otvoriť rozhovor ktorý hraničí so seansou u psychoanalytika. Hlavná téma - JA a Môj zasraný/najdôležitejší život. To, že ich platím za výkony a bez výkonov všetci zdochneme od hladu ich nezaujíma. Pred 15 rokmi som dal ráno pokyny a večer tí ľudia naklusali a referovali na 110 %. Celý deň sami v teréne a práca odvedená na pičný chlp presne. Nikto nediskutoval.

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
Poptavka po "otcich" a funkcnich "rodinach" v podnikani, defacto po mafiich, jde a pujde brutalne nahoru.URL]
Súhlasím. Průser je, že nejsou lidi. Ja som v tom fungoval. Jasné pravidlá, jasné postihy. Dnes je jasné hovno. Nájsť jediného človeka do "rodiny" je syzifovský výkon. Priznám sa, že už roky takého proste nemám. Jediný kto nezradil a bol silný a fungoval v "rodinnom" duchu bola moja druhá žena. Tam som to nakoniec pre istotu posral ja.