Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
zasadni problem neni v zavislosti samotny, resp. nelze to na to redukovat, problem je predevsim v pristupu k ty zavislosti.. pokud to popiras jako taxan nebo orbital svou zavislost na caji, mas problem; tvarit se jako taxan a pochvalovat si jak je to relativne neskodnej konicek je pruser
Tady si zjevně nerozumíme. Pokusím se zformulovat můj problém (nicotin) jinak. Začal jsem hulit protože jsem byl blbec. Celou dobu co jsem hulil jsem se choval jako blbec. I nyní když hulím e-cigo, tak se chovám jako blbec, ale je to mnohem menší problém než pyro. Jedu už jenom 5mg. Takhle slabé liquidy se vůbec nevyrábí - proto si to míchám. Nic si nenalhávám, vím která páčka.

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
nebot lidi kolem se chovaji jako totalni kreteni a nekdo se o ne bude muset postarat a mit na to zdroje a tuhle kartu sem si vytah proste ja
Tady k tomu je můj názor - čím více budeš lidem pomáhat, tím víc na tebe budou spoléhat a upadat do letargie a na všechno se vykašlou. Vlastně jim krátkodobě pomůžeš, ale dlouhodobě je to špatně. Až se potom naštveš a řekneš NE (a to se 100 % stane) tak je neskutečně nasereš. A věř, že vím o čem mluvím.