Měl ale přišel mi email, že místo limitů se rozhodli ten účet komplet smazat, ať si do 48 hodin provedu výběr. Pak, že se na účet už nedostanu a pokud budu chtít provést výběr, tak budu muset volat do UK.
ty vole
Gambling feels like endless ejaculation
ja se dodnes divim ze ten omyl stoleti na spengler cupu v kurzu 7,0 vyplatili , kdyz vsem zaviraj ucty pokakanci.
stejne u nas se clovek divi ze pise cislo zapasu a u nich tam pise pohadky a basnicky kdo ze jako vyhraje, oni dopisou rucne kurz a je podano ,
ovsem nejvetsi gol je co nemaj ve vysledkach tak kurz 1,0 vracej sazky z napsanyho papirku.
vypisou kurz na webu a pak nemaj vysledek .
Limit zvyseny, volne sazky vraj budu pripisane. Kontaktoval ma support a tu, a zariadil to.
Tohle je v historii sazkare za 6+ let prvni reakce sazkovky, ktera je skutecne reakci. Tohle si snad zaslouzi i banner (stale jsem necetl to PM).
Ladbrokes:![]()
No já si myslím, že seriozní sázkovka by to co naslibuje měla dělat automaticky bez nějakých opičáren a bez potřeby "bušení na dveře". To že někdo splní něco, protože ho chytneš za pod krkem z něho neudělá andílka. Tím chci říct, že mi to příjde, že to spravili na vyžádání, ale na nějakého dalšího českého/slovenského lojzu se znova vykašlo. No třeba překvapí.
co jineho delat s palebnou silou, co je k dispozici? byl bych rad fasista, co naridi sazkovkam minimalni maxbet na 1/3 limitu pinnacle, ale to nejsem (navic pin by s tim limitem zacal delat neco jako se delo s LIBORem)
budme radi za jakykoliv citelny krok, ve kterem se sazkovka odchyluje od trendu, kde jsou sazkari bud dojici kravy nebo kravy, co jdou na porazku
Zalozil jsem ucet a:sazka,free sazka,sazka,free sazka,sazka,free sazka a limit 0 EUR.Jen tak dal.Jak muzou vydelavat,kdyz nedaji sazet?![]()
Diky moc za reakci.
Question for Ladbrokes:
Will you change the policy about limiting players to zero? Another guy here has bet and right after he got all three freebets he has limit zero. It is joke. If you want to be active on Czech market, you have to let people bet. It is not thievery, but the level of inconsistency is scary.
I can review any account that send me username on priv
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |