Tak vcera velke zklamani! Dneska Santos-Botafogo 2 , Atletico MG-Internacional 2. Prvnimu zapasu verim (absence domacich) a u druheho zapasu mi nesedi kurz.
Tak vcera velke zklamani! Dneska Santos-Botafogo 2 , Atletico MG-Internacional 2. Prvnimu zapasu verim (absence domacich) a u druheho zapasu mi nesedi kurz.
Obecně máš dobré tipy na dogy, nevím, jak ti to chodí, ale zkus zauvažovat o dnb sázkách (bez remízy), kurzově to není zas takový propadák Boty 2.25 (3.1 cista) Inter 3.28 (4.52 cista), třeba tyto dva zápasy, co jsi vybral, bych s remízou počítal, Santos je sice bez Neymara, nevím jak je na tom Ganso a Elano, ale bez těchto hvězd většinou kouč nasadí defenzivní taktiku a jelikož Neymar a spol díky olympiádě zmeškají x kol, tak si Santos nemůže dovolit ztrácet všechny body. Na Inter je pěkný kurz z důvodu proměn Atletica, které vzalo na milost Ronaldinha, mimo jiné přišel Danilinho, Cesar .. ten tým je velmi dobrý, hráči mají formu a v současnosti jsou právem na špici tabulky, proto ten směšný kurz pod 2. Těžké zápasy, ale proč ne, osobně to hraji bez remízy.
Diky, sazeni outsideru ve fotbale mi prijde zatim nejlepsi volba ale bohuzel je momentalne slaba nabidka a ja jsem tak hloupy ze i presto si vybiram (blbe). Vcera 2x KO. Dneska dam na tve rady a volim SBR. Davam jednotku na 2 prilezitosti do Akovky. Takze SBR - FC Jurmala-Sp.Jurmala 1 / Atletico GO-Figueire 2. Kurz kolem 5 (jeste si pockam).
To ti to postovani tipu dlouho nevydrzelo.
Omlouvam se byl se na dovolence. DOXXBET ma spatne vypsanou sazku na Spojené Arabské Emiráty VS Uruguaj. Maji ze hoste daji gol kurz 2.15
Myslite ze to projde?
To se neomlouvej
To je tvoje svobodna volba, jestli budes nebo nebudes.
Já ti mám pocit, že mi tam otočenou sázku vyplatili.
Ale je to vždycky o účet, což si rozmysli, jestli ti za to stojí.
Takze dneska - Newcastle-Olympiakos 1 (pratelak), Rijeka-Zadar 2 (sbr), Kuban Krasnodar-Saransk 2 (sbr) a take livko 2+ golu Jablonec-Ostrava.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |