Ja by som este rad napravil to o piti tej vody. S vodou ako takou problem nemam, dva litre denne vypijem, v lete aj viac, normalne, cistej, neperlivej. To s tym blitim, to je iba taka fraza, ako ked kolegovi poviem rano, ked ho vidim, prve cim ,,startuje" zaludok je kafe a cigareta, tak mu na to takmer vzdy poviem ze by som sa poblil, keby som zacinal den ako on. Normalne zacinam den nejakym jogurtom, ale to je casto o piatej rano. dalsie jedlo okolo 8-9 a obed uz klasicky. Naliat do seba litre vody rano, to fakt nie je pre mna sposob ako zacat den, pre mna je zatial tento postup v hlave neprijatelny... Mozno iba preto lebo som to tak este nikdy neskusal. Mne sa osvedcili ine veci, a inym to vyhovuje s vodou... alebo citronovou vodou. A este k chudnutiu, ja som dal dole tiez 8 kg bez akejkolvek namahy, iba upravou jedalnicka, viac zeleniny a pohybu. mal som 92 kg, teraz mam 84 a chcel by som to dat na 80. a zafixovat tento stav... vyska 185. Orbi, preco ten experiment so steakom?ja chapem veci ako - nedam si rok kolu, a potom ju ochutnam... alebo smazak pol roka... Akoby si nanovo objavil nejaku chut, akoby si prvykrat v zivote chutnal tu colu...
Co teba k tomu vedie?
je mi jasne, ze ta k tomu nevedie abstak, skor nejaka zvedavost...
![]()

Odpověď s citací