Tak na hubnuti by se dal udelat snad novej thread. Uz jsem o tom premyslel. Ja ted zhubl asi 20 kilo a nejak intuitivne ten zaklad je fakt ta voda a vynechani snidane a obeda. Misto toho jsou ty vody ne 3 deci, ale 3 litry. Je toho samozrejme mnohem vic. Treba se ted chystam dat si asi po 25 letech vegetarianstvi steak, tak kdybych tu nebyl, tak me to zabilo. Da se rict ze svoji energii a vasen jsem za posledni mesice nasmeroval na svy telo a je to dost zajimavy.
Nicmene jsem ted priletel zas do Evropy a zjistil, ze ta voda zde neni fakt nic moc a to jakakoliv, i balena kojenecka v krame. Taky ji nevypiju na lacno a s chuti tolik.
Takze zas jsi mozna v necem oblafnutej a udelal jsi prilis obecnej zaver. Pokud je nekomu blbe z vody, ma mozna proste blbou vodu. Je jedno ze ji maji vsichni a nekdo ji lip toleruje. Pojedu ted se projit do Beskyd a zkusim tam vzit nejakou ze studanky, ale mozna i ta je takova moc raw. Co muzu doporucit jsou tyhle vody .: Cascatai, bohuzel je to k nim pres ocean. Ta voda je mnohem jemnejsi a jakoby sladsi. Takova hladiva. Plus je dobry nepit vodu studenou, ideal je tak tech +- 30 stupnu tj. pokojova brazilska teplota. A je dulezity se hybat. Telo co se hybe nema potrebu mit tu vodu necim ochucenou.
Tohle pisu protoze to o ty vode mi ted rekl nezavisle jinej clovek a taky ze znam ten pocit, kdy je cloveku ze samotny vody na bliti. Ale zaroven vyse zde je popsany, jak opravdu ta voda chutna jak jemna cokoladicka, co zasycuje. Nekecam.

Odpověď s citací