Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 24

Téma: Začátečnícký dotaz ohledně lay

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Mno právě, že mi přijde, že se to s tou modrou moc nepáruje, tedy konkrétně né přímo s tou co je vedle.

Dám konkrétní příklad.

LA Angels vs Baltimore Orioles - Over 8.5 runs
    Chci dát lay.

Back 1.97 - 51 euro
    Lay 2.02 - 19 euro

Mno a chci do toho dát 20 euro na ten lay. Měl bych to dát na liability. Ale nevím co vyjadřuje to číslo 19 euro, jestli je to ta má liability, nebo jestli je to to co může ten co bude stát proti mě vyhrát, tedy backers stake.

Jinak liability a backers stake chápu, pokud dávám lay tak mě více zajímá liability, protože to je ta částka, která se mi strhne.

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Nejlepší je to vidět, tady příklad LAY 50€ na kurzu 6.2 a následně po uzavření sázky LAY hned BACK na kurzu 6.4 taky za 50€. Jak je tam vidět, mohl by dát hned LAY na kurzu 6.4, ale počkal si ve frontě na 6.2...

Naposledy upravil tanasguram; 26.06.2012 v 15:22.
    C2H5OH

Citace Původně odeslal JohnDoe Zobrazit příspěvek
    Mno právě, že mi přijde, že se to s tou modrou moc nepáruje, tedy konkrétně né přímo s tou co je vedle.

Dám konkrétní příklad.

LA Angels vs Baltimore Orioles - Over 8.5 runs
    Chci dát lay.

Back 1.97 - 51 euro
    Lay 2.02 - 19 euro

Mno a chci do toho dát 20 euro na ten lay. Měl bych to dát na liability. Ale nevím co vyjadřuje to číslo 19 euro, jestli je to ta má liability, nebo jestli je to to co může ten co bude stát proti mě vyhrát, tedy backers stake.

Jinak liability a backers stake chápu, pokud dávám lay tak mě více zajímá liability, protože to je ta částka, která se mi strhne.
    K Tvemu dotazu, cislo 19 euro vyjadruje, ze na druhe strane stoji nekdo, kdo chce vsadit 19 eur na kurs 2.02 (Ty tedy riskujes 19.38eur)

Pravidla přispívání