Je blbost davat kamkoliv svoje jmeno a svuj ksicht, kdyz uz bys na to chtel slapnout.....
Diskutovat s tebou nemá nejmenší význam. Jsi přesvědčený o své nadřazenosti a o tom, že všechno děláš nejlépe.
Je mi tě vlastně trochu líto.

Mike:
Máš pravdu, že na velké ligy je snadné najít info. Na LeagueSpy jsou také jen pro jakousi prestiž. Ikdyž je pravdou, že tyhle ligy mají mnohem větší návštěvnost než ty menší.
Je to dané myslím uceleností, přehledností a multijazyčností. Najít info je sice snadné i jinde, ale né v tak komplexní podobě a ve vlastním jazyce.
Každopádně soustředíme se právě hlavně na ty méně známé ligy. Momentálně pokrýváme něco přes 30 fotbalových lig. Kolik je těch velkých? 10? Zbytek jsou právě ty, u kterých najít jinde info není až tak snadné. S dobrou angličtinou to ale jde i tak. Né každý má ale angličtinu tak dobrou, aby mohl vyhledávat na internetu. Navíc to zabere spoustu času. Na LeagueSpy jsou ty informace k nalezení na jedno kliknutí.
Jak jsem ale psal, Češi tohle z mě nepochopitelného důvodu nějak nechápou a raději stráví stovky hodin vyhledáváním, než aby zaplatili pětistovku za to, že hledat nebudou muset.

Na tomhle "profi" fóru to pochopí také málokdo a kor když admin vystupuje tak, že každý, kdo není profi sázkař, je looser, ikdyž skutečnost je úplně jiná. Profi sázkařů je hodně málo. Ani tady jich moc nebude. Kdyby ano, nebyly by tu reklamy na hobby sázkovky jako jsou bet-at-home, unibet nebo bet365. A vzhledem k tomu, že on dostává od těchto sázkovek zaplaceno jen když Vy ostatní prohráváte, tak to tomu jeho profi přístupu dokonce úplně odporuje.

Vytváření dojmu o "profi sázkařském fóru" je prostě jen marketingový tah, kde Vás všechny admin jen tahá za nos svými osvícenými řečmi a urážením všech, kdo nesouhlasí s jeho názorem. A jde mu to dobře. Abyste nebyly pozadu, dáváte mu bodíky, upevňujete jeho postavení, píšete mu na fórum stylem, který přesně zapadá do jeho marketingového plánu a pěkně poslušně a zdarma mu vytváříte obsah přesně podle jeho představ. A on z vás má prdel.

Co je nemorální? Vytváření bezcenných MFA webů bez užitku, nebo pokrytectví zabalené do profi pozlátka předváděné zdejším adminem?