Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 32

Téma: Nováček Ashton - příběh a dotaz

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Dlho som si to myslel tiez, zamerrat sa na jednu ligu, a vediet o nej vsetko... niekomu sa to osvedcilo, a dokaze zarabat. Ja mam radsej sirsi zaber, nemam problem ist z brezilskej ligy do japonskej dvojky, zo skandinavie do australskej fotbalovej ligy... Myslim si ze uzka specializacia je domenou mensiny...

Pokud se zaměříš na pár lig, tak bys teoreticky měl mít větší edge ze sázek, ale k čemu ti je třeba 10% edge ze sázky, když uděláš 1000 sázek za rok tj. zdvojnásobení banku (pokud sázíš 1% banku). To je prostě hrozně neefektivní samo o sobě a ještě s malým bankem. Prostě lepší je mít fakt širší záběr byť s menším edge, kde protočíš bank za rok klidně 60x a ne jen 10x. Rozdíl ve výsledku si dokážeš spočítat sám.

Citace Původně odeslal AC_28 Zobrazit příspěvek
    Dlho som si to myslel tiez, zamerrat sa na jednu ligu, a vediet o nej vsetko... niekomu sa to osvedcilo, a dokaze zarabat. Ja mam radsej sirsi zaber, nemam problem ist z brezilskej ligy do japonskej dvojky, zo skandinavie do australskej fotbalovej ligy... Myslim si ze uzka specializacia je domenou mensiny...
    pres hlavni sezonu jsem hraval taky jen par lig - jen hlavni nem, ang, fra, ita, spa, hol. a ted ?
    ted jak pises ,je mi uplne jedno co je to za ligu, kdyz si tam jsem schopen aplikovat svoji strategii tak neni o cem.
    takova aus, kolumbie, mexiko, usa, ekvador maj svoje specifika ci uruguay je uplny opak .
    a to takovy finsky ykonen kakonen, heltonen ,peltonen ci jak se ty ligy jmenujou , tim taky nepohrdnu, likvidita tam je tak se neni ceho bat.

Pravidla přispívání