Automaty a ruleta od mafie z MF ČR
Viz. Nezza
Automaty a ruleta od mafie z MF ČR
Viz. Nezza
Díky za tuhle sekci a za film. tipy (filmama si vyplňuji čas při sázení). Např. za Idiocracy díky.....dlouho jsem se takhle nezasmál.... divím se, že mi tenhle film unikl.
Taky přidám něco Osudový dotek / Butterfly Effect, The (2004) | ČSFD.cz . Nic jsem od toho nečekal (už kvuli obsazení), o to víc mě to překvapilo. Příběh o chlápkovi jenž se neustále vrací do minulosti aby tam něco pozměnil a následně zjistil, že výsledná realita (utvořená na základě této změny) je ještě horší než ta původní.
Život vnímám jako Wheeler......i tvá sázka mění pruběh zápasu.
osudový dotek je výbornej film, pro lidi co mají rádi téma cestování v čase atd...fakt super film
Mam to stejne, film jsem videl a bavil me, jinak bych necekal, ze nekdy dokoukam movie s AshtonemNic jsem od toho nečekal (už kvuli obsazení)![]()
Franz Kafka - Ein Landarzt
Je to na uloztu (franz_kafkas_a_country_doctor), ma to dvacet minut a rekne vam to dost.
keď už sme pri tých doktoroch...Nemoc tretej moci (2011) | ČSFD.cz
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
Interstate 60 / Interstate 60: Episodes of the Road (2002) | ČSFD.cz
kdyz tu mame vlakno thinking out of the box, tak mi prijde, ze tento film to docela vystihuje
tenhle film se dost liší od filmů, které normálně sleduji, ale díky popisu a Ewanovi (Obi-Wanovi) McGregorovi jsem na to koukl a musím říct že takhle blbě (myšleno v dobrým slova smyslu) jsem se dlouho necejtil Perfect Sense / Perfect Sense (2011) | ČSFD.cz ...ale rozhodně to není film pro všechny
Starting over isn't crazy. Crazy is being miserable Crazy is pretending to be happy. Pretending that the way things are is the way they have to be for the rest of your life.
Pururambo-2005. - YouTube
Protoze potrebuju, aby ve Finske padalo hodne golu, dva zapasy dnes skoncily 1:1, a treti Ilves - IFK je po dvou tretinach stav 0:0. To se pak strelci trefuji blbe. Mel bych mit zadelano na blbou naladu, vcera taky nic moc. Dnes jsem videl tohle video, je skvele, dokoukal jsem ho s usmevem na rtech a nekdy skoro se zatajenym dechem, doslo mi, ze fakt nebudu nasrany kvuli takove picovine, jako downswing, nejake jednotky, penize a jine kokotiny.![]()
Vcera som si dal toto:
Atlas mraků / Cloud Atlas (2012) | ČSFD.cz
Je to film co si vyzaduje plnu pozornost, pretoze tie skoky v casovych liniach, (kde su este aj ti isti herci) boli aspon pre mna, dost narocne na orientaciu.
Film o nasej moznosti volby medzi pricinou a nasledkom.
A o tom, ze vsetky nase rozhodnutia menia vsetko.
Pri stahovani dajte pozor. Nie vsetky ripy maju kvalitne audio.
Proč stahovat když je to ještě pořád v kinech![]()
Bez prdele... filmu, co bych chtel videt je mnohem vic, nez kolik snesu navstev kin.
Gambling feels like endless ejaculation
Na Atlas mraku jsem v kine byl a nelituji. Mozna jsem po shlednuti traileru cekal velkolepejsi zaver filmu, takze jen lehky pocit zklamani, ktery nevydrzel dlouho, pote prevladlo uspokojeni a umelecky zazitek. Trochu jsem se obaval, jak zvladnu stridani dejovych linii, ale prekvapive no problemo, spis jsem si uzival jakoby koukani na vice filmu najednou. Naprostou hvezdou filmu byl podle me Jim Broadbent, tohohle starsiho pana jsem neznal a neuveritelne me dostal.
Jeste trochu vyse zminovany film Perfect Sense jsem si stahnul a taky dobra volba. Zajimavy namet, vyborne herecke vykony obou hlavnich predstavitelu, necekane promakana zaverecna scena filmu a hlavne uzasna hudba, ktera ve me zanechala nejvetsi zazitek.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |