Nemůžu to najít v nějaký koukatelný verzi pro dementy, už aby přišla slíbená recenze na netopýra...
Nemůžu to najít v nějaký koukatelný verzi pro dementy, už aby přišla slíbená recenze na netopýra...
C2H5OH
koukatelna verze je na ulozto![]()
Gambling feels like endless ejaculation
T. sem da link brzo; pokud to nebude fungovat, tak to hodim na sazkar.net server (uz jsem uvazoval o tom, tam ty filmy davat natvrdo pro cleny private sekce... prace je mnoho... otec se rozhodl stavet domy na mesici)
Memories jsou k nalezení zde.
niekedy stačí zadať názov filmu(rež.,herca) sem:
Movie Library
Ukrutná krutost 3, scéna která změní život...
Základní myšlenkou filmu je, že střelná rána, která zasáhla Vinnetoua do těsné blízkosti srdce (ve filmu Vinnetou: Poslední výstřel), nebyla smrtelná! Těžce raněný náčelník se zásluhou medicinmana uzdravil a poté žil mnoho let osamocen v horách.
Vinnetou se vrací / Winnetous Rückkehr (TV film) (199| ČSFD.cz
C2H5OH
tak tohle me minulo, aleta spodoba toho nacelnika a tvyho avatara je pozoruhodna
ty kokso, tanasguram, tot je vazne bonbonek... Pierre Brice nejaky bez stavy, Winettou klusa so satami s dzirou vpredu... asi nema na nove. ukrutne ukrutna ukrutnostSnad horsia ako Okres na severu.
![]()
Hádanka. Sedí celej den u počítače, úplně sám daleko od všeho a má potíže s identitama. Kdo to je?
Správně, Sam Rockwell.
Moon / Moon (2009) | ČSFD.cz
C2H5OH
Expendables: Postradatelní 2 / Expendables 2, The (2012) | ČSFD.cz
Nikdo nebyl vypnout hlavu? Byl jsem si připomenout akci 80.let a příjemné překvapení oproti 1čce. Akce jako za starých časů, sotva třetí minuta a 200+ mrtvých, ale hlavně po celou dobru prošpikované narážkami na jednotlivé herce.
Pokud se chystáte, tak rozhodně ne do prvních třech řad, nebo budete po hlavu zasypáni patronami.
"Sly: Slyšel jsem, že tě uštkla kobra kralovská ... Chuck: To je pravda, ale po pěti dnech neskutečných bolestí ta kobra zemřela"
Naposledy upravil smiler; 16.09.2012 v 12:15.
Já na to snad zajdu...nedělám si iluze o scénáři, ale prostě jen z toho nostalgickýho důvodu na kterým to celý stojí, SLY to dobře vymyslel. Přiznávám sympatie z mladické nerozvážnosti k Rockymu a krvavýmu sportu...Seagal bude prej v trojce.
C2H5OH
co to proboha je..ses rozhodl degenerovat pod uroven nejslabsiho clanku fora? nebo depka z abstaku?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |