Chapu no...ale musis brat v potaz ze Orbital neni jezis a ma svoje limity ktery uz jsou xkrat prekroceny. Mas dve moznosti -> zacnes se chovat jak mas (a ne jen tusit) a pak z toho neco bude. Druha moznost je ban.
Chapu no...ale musis brat v potaz ze Orbital neni jezis a ma svoje limity ktery uz jsou xkrat prekroceny. Mas dve moznosti -> zacnes se chovat jak mas (a ne jen tusit) a pak z toho neco bude. Druha moznost je ban.
tak to porad vubec nejsi nasranej uplne stejne jako tahle devka jeste zdaleka neni ztracena. Jeste porad jsme vsichni prilis malo nasrany a porad doufame v The Big Other, kde si muzem hrat, knourat, vysmivat se mu, proste mit nekoho, kdo se o nas zajima. Dokud clovek neni az tak nasranej, ze zacina skutecne tusit, ze Velkej Druhej neni a vsechno je jeste mnohem vic v pici, nez se zdalo, tak je skutecne nasranej prizdisracsky malo.
Gambling feels like endless ejaculation
Ponizovat velkyho druhyho a nechat se jim ponizovat. Dokolecka dokola.
Pak eventuelne v pokorcilejsim veku se dat na nejakou magii a dokolecka dokola ji "verit" a troskotat.
Jsme v tom vsichni. Na konci Monster je navrzeno, ze by se melo odpustit. Nevim P1trsi, este jsem to nevyzkousel takhle online..nevim jestli je to k necemu dobry... patrne uplne k hovnu, ale chapu proc to delas, je mi to lito, ale skutecne te z toho nijak nevinim.
nevis ani hovno jak jsem nasranej a ani nemuzes, protoze stojis mimo me, a ja vim, ze byt prilis nasranej neni dobry, protoze pak vyskocis ze 4. patra
nenut me cist blog dalsi nejaky pozersky mrdky, uz jsem si to jednou precetl tady
nejses velky druhy, ale rad to nejak lidem podsouvas(anebo si to rad namlouvas, ze te tak ostatni vidi), ty ses jako ten typek z black mirror s tim strepem a my vsichni tady na sazkari jsme to tvoje publikum
nicmene dekuji ti, ze jsi se mi pokusil odpustit, zkazilo mi to moji nasranost, ja pro tebe muzu udelat jen to samy, takze alespon za me ti odpoustim, ze jsi typek se strepem
a ja se na zadnou magii nedam(jak muzes neco takovyho rict), vole
edit: doufam, ze vy ostatni "nezainteresovani" jste si to uzili
Naposledy upravil bumerang2; 19.10.2013 v 18:50.
ano davam ti za pravdu, jsi tak nasranej, ze ti jeden orbital nestaci a velkej druhej je kazdej druhej, resp. kazdej prvni tady
ale porad jsi nasranej malo, az budes vic, tak skocis z panelaku a kdyz to prezijes, tak zjistis, zes byl porad nasranej malo
dokud nejsi nasranej tak, ze ti nezbyde nez tu nasranost obratit na tu nasranost a uklidnit se, tak ses hovno nasranej
nj, bez si vrazit nuzky do oka, jinak si byl hovno nasranej, pokrytce
zas se mi octly vedle notasu, dal sem je za displej at na ne nevidim
diky za pripomenuti
vzdyt sem to psal...jjgold![]()
ten to dela aspon za prachy
Hint pro P1trise: ses uplne brutalne zaseknutej na antitezi.
Jestli mi chces neco rict, tak mi to rekni. Hinty si strc do riti.
Online si pamatuju jen 2 dalsi lidi, co by az takhle fnukali, jaky jsou chudaci: Stern (na Morda zacal cosi ve smyslu "chlapecku ty si myslis ze mas oidipac, tak to vo tom vis hovno...") a ten mladej Max z Brna, co tu pouzil vic identit, nez je zdravo.
Cutterova cesta / Cutter's Way (1981) | ČSFD.cz
chýba mu ruka,kus nohy,pije,ale "dobehnete až za ním",zahanbí vás
Nic než pravda / Nothing But the Truth (200| ČSFD.cz
príde o všetko?
Mezi zdmi / Entre les murs (200| ČSFD.cz
mutlikulti v plnej paráde,škola ako slepá cesta
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |