Zelený svět / Tin Cup (1996) | ČSFD.cz
o chlapíkovi, který by mohl být schopným golfistou, kdyby to měl aspoň o malinko víc srovnané v hlavě...
Zelený svět / Tin Cup (1996) | ČSFD.cz
o chlapíkovi, který by mohl být schopným golfistou, kdyby to měl aspoň o malinko víc srovnané v hlavě...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
jeste k tomu batmanovi:
genialni recenze zde: Je
nechapu ze culik este nema nejaky fan page.... vyroky typu:"Samotná maska batmana je absurdně komická a je těžko uvěřit, že by rozumný dospělý člověk něco takového vzal na sebe" atd. by nemely byt opomijeny
Gambling feels like endless ejaculation
Já myslim, že jsou všichni spokojení...batman má po události rekordní tržbu, Holmes si splnil sen a diváci dostali realitu toho na co se těšili...
C2H5OH
mel bys recht, kdyby Holmes momentalne nehral hlavni roli z nejlepsiho Nolanova filmu Memento / Memento (2000) | ČSFD.cz (a podle me nejlepsiho filmu co byl kdy natocenej a budu to opakovat furt)
[Memento svyho casu byl fakt zlomovej film, co za sebou nechal 90.leta s minulym stoletim; lidi ho tehdy nechapali, i kdyz to o co v nem jde neni az tak slozity - dokonce tehdy treba vznikaly weby, ktery jakoby desifrovaly o co v Mementu jde, pricemz kdyz clovek cte symboly a to se uci i mainstreamove podvedomi v poslednich letech dost, tak to neni vubec slozite.. ta novinka je o praci se strihem a pribehem, kterej odsejpa; dobre filmy z 90.let nebo driv jsou tocene uplne jinak]
netopejra sem videl vcera. nejlepsi na tom filmu byly nachos
ja se na to prave chystam, do dvousedadla do multikina se vsim vsudy, mam do sebe teda hodit par panaku pred filmem?
Chcete pozvracet, oba?
Taky prej dávaj obnovoenou premiéru TITANICU až budete mít čas....
C2H5OH
za to ze jsem nevidel titanic jsem stale povazovan za uchyla a asociala, takze proc ne...
batman dvojka byl uplne super, zajima me co se s nolanem deje, no neni mozny ten tlak vydrzet to je jasny
..aleano skutecne se na to chystame, vcetne prevleceni za "komercaky", mam prisnej zakaz ale informovat o tom, v cem to spociva, protoze to bude fakt perverze
Tak ale každý správný multiplexák si hned u vchodu musí koupit popcorn!
C2H5OH
samozrejme ze bude popcorn!
Dvojak byla super, tohle uz tak super není. Podle me je to moc prehnany
Ale já i dvojku potreboval videt 2x takze ted jeste nemám poradny zaver.
o to vic se tesim
Četl jsem tu "recenzi" na blistech a nechápu, když autor sám pochopí, že se jedná o zfilmovaný komiks, že i přesto napíše to, co napsal. Mně se trojka hodně líbila, celkově nejvíce z celé trilogie, kecání mi vůbec nevadilo, jedničku si už skoro nepamatuji, u dvojky mě zaujal především Joker, zde byl nejen výborný záporák Bale, ale přidala se k tomu i catwoman a žral jsem i její perfektní hlášky. Pro mě popcorňák roku.
EDIT: Pokud ten film chcete shlédnout a objektivně ohodnotit, tak určitě zajděte do kina. Hodnotit tento film sledováním camripu, dvdripu .. v domácích podmínkách je jak půjčit si Ferrari a projet se s ním 100km po českých vesnicích. Občas mi ty hodnocení totiž tak připadají a ve skutečnosti i jsou.
Naposledy upravil smiler; 29.07.2012 v 20:36.
ja v (multi)kine nebyl ani nepamatuju, o to to bude mocnejsi, uz se tesim..konecne pozitivni ohlas
ohledne tech recenzi mam pocit ze funguje jakasi stadnost, proste prvni recenzent neco natukne a podle toho to jede; tady je to trochu umocneny temi side efekty, ktere jsou na dost lidi uz asi moc, no uvidime; ferrari se hodi na vozeni hnoje pres milionarskou ctvrt
jojo to mas asi pravdu. kazdopadne dvojka podle me zatim byla lepsi.
Ale chci se kouknout na vsechny tri za sebou.
Tohle bylo moc pretoceny do absurdna
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |