Nedotknutelní / Intouchables (2011) | ČSFD.cz
Dlouho sem se tomu bránil, ale fakt bomba
Nedotknutelní / Intouchables (2011) | ČSFD.cz
Dlouho sem se tomu bránil, ale fakt bomba
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
ty jsi nedostal ban na tenhle thread?
Gambling feels like endless ejaculation
videl sem pilota breaking bad a par dalsich sracek, cos doporucoval
i kdyby ses nahodou nekdy trefil, tak uz ti neverim nos mezi ocima![]()
já už se trefil mockrát!
Ale vypnout Breaking Bad po pilotu to je sračka, každej kdo to viděl celý, ti řekne - nejlepší seriál co viděl! A že první série byla nejslabší...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
“The problem with common sense is that most people are morons.”
tak jsem az diky sazkari skouknul to Memento / Memento (2000) | ČSFD.cz a musim rict, ze je to famozní. Nolan je trida
There is no dark side of the moon... Really! Matter of fact there´s all dark!
The lunatic is in my head
There's someone is in my head but it's not me
na doporuceni Zizeka:
They Live (198- IMDb
Scenar a rezie: Jendrul
Produkce: Nerazuro
Hlavni role: Mordemy
neda se to skoro dokoukat, ale je to fascinujici
anime: Natsume Yūjin-chō
nemam ted torrent
mnohem lyrictejsi nez vse ostatni, co jsem videl
chlapecek je pronasledovan duchy a uci se v tom zit... takovej praktickej radce pro zivot
Battle Royale / Batoru rowaiaru (2000) | ČSFD.cz 100x lepsi nez ta fraska hunger games
Perverzní průvodce ideologií | KinoArt.cz
skoda, ze tam nikdo ze sazkaru nedosel
Update:
jeden dobrak vcera k tomu nahodil titulky tu: Pervert's Guide to Ideology, The - Titulky k filmům
"V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."
To by bylo hodne perverzni, nebot Art je neco jako muj domovskej podnik, kde jsem stravil pred sazenim leta livarovanim a chlastanim v promitacce az do rana. Kdyz si na to vzpomenu prepracovanej po 10ti letech v prazdnote v Brazilii, tak jen kroutim hlavou coze sem to vyved. Navic ty dve kavarny patri my uhlavni nepritelkyni a totalni pice. Vic se nebudu radsi rozepisovat, nebo bych byl identifikovan!
No proste koukat na Zizeka s brnakama v Brne je asi jako tancovat v tom videoklipu co ho paroduje. Tak povidej a prehanej, kolik intosu se tam seslo. Dela mi hrozne dobre si to jen predstavit.
Predne chci rict, ze jsem tam nebyl kvuli nejakymu Artu, ale nikde jinde v Brne to nevysilali, pouze jedinkrat v Artu a jeste to mam kousek, tak nebyl duvod tam nejit. Ale budu te muset zklamat, protoze nas tam bylo pouze 6 vcetne me. Zenska na voziku s doprovodem + jeden par a jedna studentka. Za to kdyz jsem sel v pulce filmu si odskocit, tak neslo skoro ani projit chodbou kvuli fronte do velkyho salu, kde davali nejakou kravinu. Jinak zadna zmena tam.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |