Perfektni dovedeni k dokonalosti Orbi, je videt, ze to kam jsi se financne dostal, si zaslouzis.
Nekdy pred nami neco je, tusime to, ale jakoby nedokazeme (zablokujeme se) to uvidet.
Kdyz jsem drive travil vetsinu casu na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu, cca az po roce sazeni live, kdy uz jsme byl skalopevne presvedcen ze nic skryteho a nic noveho tam nelze objevit, najednou se zacaly objevovat dalsi a dalsi veci, az po tak dlouhe dobe (nikdy jsem nearboval, spis slo zase predevsim o predvidani chovani davu).
Vzhledem ke sve gamblerske krvi jsem nikdy nevytvoril stabilni bank, ale byl jsem schopny z mala vytriskat hodne.
Malem jsem zdech na zdravotni problemy, s prispenim betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu. Posledni pulrok jedu "EMIR STYLE" zabere mi hodinku denne na podani sazek a pouze pokud se mi chce, tak livko. Zdravi se castecne upravilo, vzhledem k aktivnimu pohybu a odpocinku od sazeni.
K EMIR STYLU jeste neco napisu, jako diky Emirovi, jeho styl, nebyt jeho, bych nikdy nezacal. A momentalne muzu rict ze pro me je to to prave. A o tom zase nekdy jindy.

Odpověď s citací