Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 64

Téma: Bylo matematicky mozne zahrat v dany moment arb? viz screenshot

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Hele ja mam dneska spaci den, spim na 3x a vzdycky se probudim a v hlave mam tuhle vec, ze mi tam neco jeste uniklo a nevim co. Je to takovej vnitrni pocit, kterej proste mivam, kdyz neco resim, no neumim to moc popsat, ale vzdycky pak reseni prijde ve spanku.

Tak napotreti sem na to prisel, plati to, co jsem napsal, ale ta sazka 1.699 x 2.33 neni middle, ale side. Nebot pokud Fedex neda to svoje podani, tak neberou obe strany, ale jen jedna a druha je jak pises void. Neboli ten kurz toho side je nekde cca 57/2 (zjednodusene, po dalsim spanku bych snad rekl kolik presne protoze to nejsou kurzy 2 vs 2) coz je ale cislo vysoce prevysujici kurz 20, coz je cca arb kurz komplementarni k tomu 1.05...

Fakt vybornej mindfuck, uz jsem na ty tenisy takhle koukal, vzdycky jsem tam nejak citil hodnotu, ale nikdy se mi to nepodarilo dekodovat (tady bohate staci prijit na ten side, protoze to je to kde je value). Odvaznej post, kdybych tohle videl, strezim to jak oko ve svy hlave.

Neslo mi furt do hlavy, ze by pin udella tak velkou chybu v kurzu jako 14 vs 57 (i kdyz u velkych kurzu ten rozdil opticky vzdycky vypada vetsi). Plus takovy rozdil by tak nejak vytvoril vetsi zisk nez jak jsi psal.

A jinak me strasne dostalo to jak jsi psal dotaz pro novacky, protoze kdyz jsem to nevidel hned, tak sem si pripadal jako debil, tohle uz nedelej
    Gambling feels like endless ejaculation

možná bude nejjednodušší dosadit čísla pro názornost...

řekněme, že vsadím 1000 Kč na kurs 1.056 Federer vyhraje 12.game vyhra 1.056,- Kč (sázka č.1)
    zároveň vsadím 1056 Kč na Federer vyhraje TB kurs 1.699 (pokud Federer 12.game nevyhraje, je tato sázka void) vyhra 1794 (sázka č.2)
    a ve stejný okamžik uzavřu i třetí sázku, tentokrát za 770 Kč Raonic vyhraje zápas kurs 2.33.. vyhra 1794 (sázka č.3)

celkové vklady jsou tedy 1000+770 výhra v obou případech 1794, čistý zisk tedy 24 Kč, což je asi 1.33% (druhou sázku do vkladů nezapočítávám, jelikož je podávána jen proto, abychom se vyhnuli možné změně kursu v čase, popř. nemožnosti ji uzavřít díky časovému presu)

Možnosti vyhodnocení:
    Federer vyhraje game 12.. sázka č.1 je výherní a přechází jako vklad na sázku č.2 (v praxi jsme sázku 2 již uzavřeli z dalších vlastních peněz, tedy se nám těchto 1056,- Kč vrací zpět na účet.. Jdeme do TB, kdo vyhraje TB, stává se zároveň vítězem celého zápasu, tedy podle toho, kdo vyhraje, bude výherní buď sázka č.2 nebo sázka č.3
    Federer prohraje 12.game.. sázka č.1 prohrává, sázka č.2 je void, sázka č.3 vyhrává..
    Naposledy upravil Hanes; 19.06.2012 v 18:19. Důvod: doplnění vyhodnocení

Jiny podobny pripad slozeneho arbu, ktery by byl slozen ze side, ktery by byl hedgnuty do arbu by bylo napriklad v socceru:

side:
    Under 2
    Over 1.5

a arb lay pocet golu presne 2

snad je to i pro ostatni lip srozumitelny

vsadiš řekněme 1000 na Raonic zápas kurs 2.33 výhra 2330,-
    a 1371 na výhru fexex v TB 1.699 výhra 2330
    pokud zápas dojde do TB, prohraješ 2330-1000-1371 = -41
    pokud bude break, výhra je 2330-1000= 1330, takže vlastně riskuješ 41 Kč, ze kterých při breaku vyhraješ 1330 čistého, takže máš kurs na break 1330+41 /41 = 33.44..
    Hm hezký, měl jsi pravdu...

Citace Původně odeslal Hanes Zobrazit příspěvek
    vsadiš řekněme 1000 na Raonic zápas kurs 2.33 výhra 2330,-
    a 1371 na výhru fexex v TB 1.699 výhra 2330
    pokud zápas dojde do TB, prohraješ 2330-1000-1371 = -41
    pokud bude break, výhra je 2330-1000= 1330, takže vlastně riskuješ 41 Kč, ze kterých při breaku vyhraješ 1330 čistého, takže máš kurs na break 1330+41 /41 = 33.44..
    Hm hezký, měl jsi pravdu...
    Uplne pravdu jsem nemel, protoze ten kurz jsi ted presne napsal teprv ty. Ja byl klasicky linej to rozepisovat, protoze me uz tohle vetsinou moc nezajima a jsem lenoch. V podobny situaci nekde vidim jako marker tech 1.05, vim ze mam kurz vyrazne nad tim hypotetickym arbem a to staci.

Hedzovat tohle do arbu totiz ma smysl jen kvuli bankrollu, ale tys dal priklad pro sazku 1K a riskuje se 41, maxbet je 5K, takze max risk je vlastne 200 Kc na uzasnej kurz a to si muze dovolit temer kazdy. Ale to uz je prakticka implementace a odmitnuti te JISTE sazky.

Pravidla přispívání