Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 264

Téma: Veci s value

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Já mám zase asi 10 domovských stránek, který se mi otevřou najednou v panelech po spuštění compu. Z toho tam je Seznam kvůli mailu, srovnávač kurzů, Sázkař a zbytek nejpoužívanější sázkovky. Člověk si ušetří trochu času a námahy všechno rozklikávat.
    Tohle jsem vždycky chtěl mít. Jde to nastavit ve Firexofu? Asi bych kvůli tomuhle klidně i změnil prohlížeč.

Citace Původně odeslal Ozzy Zobrazit příspěvek
    Tohle jsem vždycky chtěl mít. Jde to nastavit ve Firexofu? Asi bych kvůli tomuhle klidně i změnil prohlížeč.
    Nevím, jak Firefox, ale minimálně Waterfox ukládá session a samozřejmě Opera to tak má už aspoň 10 let.

Na starém PC je FF a tam se to normálně ukládá, tak zkus nejdřív stáhnout nejnovější verzi.

JJ nějak se to nastavuje v parametrech EXE souboru, ale už nevím jak. Musíš si to vygooglovat, používám teď Linux a ve Windows si to už nepamatuju.

no mě tohle dělá Chrome (FF to nabídne při kliknutí na ikonu další karta) a nikde jsem nic nenastavoval..

--- už nemám přítelkyni...
    Ozzy urco to jde i ve FF at uz default nebo pres plugin. V Chrome to jde nastavit takhle :
    tab.jpg

Pravidla přispívání