Novinky.cz je perverzea koukej jak dlouho jsem uz nic nedal hehehe
Novinky.cz je perverzea koukej jak dlouho jsem uz nic nedal hehehe
Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
clovek co se nestydi za sve perverze, skutecne uprimne a od srdce, skonci v pekle, kde ho dostanou bocnimi vratky... ta bocni vratka se nazyvaji taky postmoderna
to je cele
Gambling feels like endless ejaculation
jsem si ten mail radsi presmeroval a na seznam nelezu to je cele... takze souhlasim s tim co tu napsal Vidas Robadas tot vse...
ono to proste presmerovat v te palici trosku trva no
Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
Ja jsem se odnaučil začínat na seznamu, od té doby, co jsem jako vyhledávač začal používat výhradně google, a zpravodajský web radeji idnes. i když netvrdim, že tam nelezu vubec.
Já mám zase asi 10 domovských stránek, který se mi otevřou najednou v panelech po spuštění compu. Z toho tam je Seznam kvůli mailu, srovnávač kurzů, Sázkař a zbytek nejpoužívanější sázkovky. Člověk si ušetří trochu času a námahy všechno rozklikávat.
já nevlastním ani počítač, takže nemůžu mít ani žádnou domovskou stránku, to je ohromný value!
Tohle jsem vždycky chtěl mít. Jde to nastavit ve Firexofu? Asi bych kvůli tomuhle klidně i změnil prohlížeč.Já mám zase asi 10 domovských stránek, který se mi otevřou najednou v panelech po spuštění compu. Z toho tam je Seznam kvůli mailu, srovnávač kurzů, Sázkař a zbytek nejpoužívanější sázkovky. Člověk si ušetří trochu času a námahy všechno rozklikávat.
no mě tohle dělá Chrome (FF to nabídne při kliknutí na ikonu další karta) a nikde jsem nic nenastavoval..
Ozzy urco to jde i ve FF at uz default nebo pres plugin. V Chrome to jde nastavit takhle :
tab.jpg
Má value mít starý mobil? Mám tím namysli jak při stahování jakékoliv aplikace např do androidu musíte příjmout podmínky, které mohou sledovat vaše místo atd atd. jestli by kdokoliv měl přístup k takovým citlivým informacím a mohl je použít tak je to dost nepříjemné...
No tak si dej fakemail, a vypni si latitude a gps.... zrus facebook/twitter vsechny tyhle sluzby co chcou polohu nebo nakou socialni interakci...a hlavne musis vedet ty sam jestli se nekomu vyplati te sledovat nebo ne.
Jenže právě kvůli těmto "vychytávkám" si ten mobil lidi koupí tak to je pak zbytečné ho kupovat...a nejde teď o sledování mě jako jedince, ale celé civilizace a když to ten člověk ještě sám příjme tak je to ujeté...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |