Stránka 7 z 18 PrvníPrvní 123456789101112131415161718 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 91 až 105 z 264

Téma: Veci s value

Citace Původně odeslal SMILE Zobrazit příspěvek
    před lety ...5000USD .... Neprodal jsem to, mám to ... a syslím to na horší časy....
    Dnes o dvě nuly méně, laický pohled přes e-bay....

Citace Původně odeslal SMILE Zobrazit příspěvek
    každý zboží má svého kupce
    ted si mi pripomnel pisncku od visaciho zamku - znamka punku, ze sem si ju hned musel pustit

Jinak myslite, ze ma value jezdit MHD na blacka? Listek u nas v Olomoucu stoji 14 kč a pokuta je 700 kč, ale revizor me chytne tak max. jednou za rok. kdyz jezdim prumerne tak 5-8x tydne, tak tech 700 kč projezdim zhruba za 3 mesice a pak uz "vydelavam" ne?
    Fandit srdcem, sázet rozumem

už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal serif Zobrazit příspěvek
    ted si mi pripomnel pisncku od visaciho zamku - znamka punku, ze sem si ju hned musel pustit

Jinak myslite, ze ma value jezdit MHD na blacka? Listek u nas v Olomoucu stoji 14 kč a pokuta je 700 kč, ale revizor me chytne tak max. jednou za rok. kdyz jezdim prumerne tak 5-8x tydne, tak tech 700 kč projezdim zhruba za 3 mesice a pak uz "vydelavam" ne?

Tohle se vyplatit musí , tak směle do toho.
    Ale chce to mít těch 700 Kč pořád u sebe aby jsi to případně hned zacvaknul. Při pozdější platbě je to určitě víc, navíc na to můžeš třeba zapomenout a až ti to připomene exekutor, tak se nebudeš stačit divit kolik zaplatíš.

--- už nemám přítelkyni...
    Hlavne bacha na exekuci kvuli pokute (pokud nezaplatis). Z 500-1k pokuty se stane 50-70k velice snadno.

Chytneš špatnou varianci a můžou tě chytnou i 3x týdně

jj, to se muze stat, ze me chytnou 3x po sobe, ale zatim se mi to nestalo Jinak je to tak, ze do 10 dnu se plati tech 700 kč, potom 1k a dal sem se nedostal, kdycky sem to zaplatil tak nak vcas nebo aj na miste kdyz sem u sebe mel. Ale napadlo me esli by teho revizora neslo uplatit? On z tech 700 ma 150-200 kč nebo kolik to bylo jak se nekde cetl. Tak co kdybych mu dal na ruku 400-500 stim, z to udelame bez teho vypisovani blocku? Nekdy to asi zkusim, zajimalo by me esli by to bral

Veci s value -> pud sebazachovy

jezdim na cerno celej zivot a pokutu sem nikdy neplatil; utekl jsem i jako invalida o berlich

nadto to ma mnoho value:
    je to +EV penezne
    posiluje to tvoji symbolickou oddelenost od systemu, tj. jsi schopen porusovat stale vic pravidel
    podporujes ekologickou dopravu
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Ovaris1 Zobrazit příspěvek
    Hlavne bacha na exekuci kvuli pokute (pokud nezaplatis). Z 500-1k pokuty se stane 50-70k velice snadno.
    coz muze byt dalsi value, pac pak si uz proste nekoupis byt na hypo a chatu na Orliku, i kdybys chtel

To jsem chtěl psát, že exekuce je tady, na místě s největší četností výskytu bezdomovců v Český a Slovenský republice, srandovní slovo. : - )

homepage: Neteller Avatar uživatele SMILE
    Počkej serife až ti daj do busů turnikety jako v brazil ,

Dnes o dvě nuly méně, laický pohled přes e-bay....
    NEK s těma dvěma nulama jsi mi připoměl jednu písničku ....všem za 10.000 a tobě Vlasto za 100.... to bychom se přeci nějak dohodnuli, vždyt ten rozdíl nedělá nic víc než dve nuly... se tam zpívá
    Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
    Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii

v brazilii sou fakt naky turnikety jo? sak to musi strasne zpomalovat nastup a vystup a navic to zabira pulku autobusu ne?

a k tomu u kazdyho turniketu sedi dalsi typek a vybira love
    nicmene mhd je tam drazsi nez u nas a na cernou tam jexdi jen typci na strese nebo ti co jsou schopni se protahnout okynkem nebo naskocit do vystupnich dveri

v brazilii sou fakt naky turnikety jo? sak to musi strasne zpomalovat nastup a vystup a navic to zabira pulku autobusu ne?
    pokud tam sedí u toho někdo, jako třeba bývalo u nás v ČSAD autobusech před listopadem, že tam ženská vyjížděla na předním sedadle lístky, tak to může zvýšit zaměstnanost, a zvlášť u hůře zaměstnatelných

ano, takhle je zamestnano 90% z tech 50% zamestnanych brazilcu
    myslim ze to ale v sirsim pojeti je neefektivita a konzervovani stavu

az ted cinani koupi brazilii tak se z toho poserou co uvidi

Pravidla přispívání