ted si mi pripomnel pisncku od visaciho zamku - znamka punku, ze sem si ju hned musel pustit
Jinak myslite, ze ma value jezdit MHD na blacka?Listek u nas v Olomoucu stoji 14 kč a pokuta je 700 kč, ale revizor me chytne tak max. jednou za rok. kdyz jezdim prumerne tak 5-8x tydne, tak tech 700 kč projezdim zhruba za 3 mesice a pak uz "vydelavam" ne?
![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Hlavne bacha na exekuci kvuli pokute (pokud nezaplatis). Z 500-1k pokuty se stane 50-70k velice snadno.
Chytneš špatnou varianci a můžou tě chytnou i 3x týdněJinak myslite, ze ma value jezdit MHD na blacka?Listek u nas v Olomoucu stoji 14 kč a pokuta je 700 kč, ale revizor me chytne tak max. jednou za rok. kdyz jezdim prumerne tak 5-8x tydne, tak tech 700 kč projezdim zhruba za 3 mesice a pak uz "vydelavam" ne?
![]()
![]()
jj, to se muze stat, ze me chytnou 3x po sobe, ale zatim se mi to nestaloJinak je to tak, ze do 10 dnu se plati tech 700 kč, potom 1k a dal sem se nedostal, kdycky sem to zaplatil tak nak vcas nebo aj na miste kdyz sem u sebe mel. Ale napadlo me esli by teho revizora neslo uplatit? On z tech 700 ma 150-200 kč nebo kolik to bylo jak se nekde cetl. Tak co kdybych mu dal na ruku 400-500 stim, z to udelame bez teho vypisovani blocku?
Nekdy to asi zkusim, zajimalo by me esli by to bral
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
To jsem chtěl psát, že exekuce je tady, na místě s největší četností výskytu bezdomovců v Český a Slovenský republice, srandovní slovo. : - )
Počkej serife až ti daj do busů turnikety jako v brazil,
NEK s těma dvěma nulama jsi mi připoměl jednu písničku ....všem za 10.000 a tobě Vlasto za 100.... to bychom se přeci nějak dohodnuli, vždyt ten rozdíl nedělá nic víc než dve nuly... se tam zpíváDnes o dvě nuly méně, laický pohled přes e-bay....![]()
Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
v brazilii sou fakt naky turnikety jo? sak to musi strasne zpomalovat nastup a vystup a navic to zabira pulku autobusu ne?![]()
a k tomu u kazdyho turniketu sedi dalsi typek a vybira love
nicmene mhd je tam drazsi nez u nas a na cernou tam jexdi jen typci na strese nebo ti co jsou schopni se protahnout okynkem nebo naskocit do vystupnich dveri
ano, takhle je zamestnano 90% z tech 50% zamestnanych brazilcu
myslim ze to ale v sirsim pojeti je neefektivita a konzervovani stavu
az ted cinani koupi brazilii tak se z toho poserou co uvidi
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |