www.victoriatip.cz
Tak, že by šla jedna "malá" česká sázkovka trochu do ofenzivy? Jestli tedy je bez manipuláku, tak možná šance tam bude. Bonus řekněme "klasická česká Ema"...
![]()
www.victoriatip.cz
Tak, že by šla jedna "malá" česká sázkovka trochu do ofenzivy? Jestli tedy je bez manipuláku, tak možná šance tam bude. Bonus řekněme "klasická česká Ema"...
![]()
Tenhle bonus mají už dlouho. Kdysi jsem kvůli němu uvažoval o registraci. Pak jsem ale zjistil, že se u nich platí manipulační poplatek, pokud sázka vyhraje, tak jsem se nakonec neregistroval.. Jestli to mají takhle i teď ale netuším..
Na netu manipulák neni vůbec. Ale já tam moc nesázim. Přijde mi že v jejich livku hrozně dlouho trvá, než přijmou sázku. Nicméně ty 2000 jsem si od nich vzal...
A jde to vyarbovat? Resp. daj se tam sehnat kurzy, který maj s protisázkou u Pinny a jinde payout 95% a více?
http://sazkar.net/forum/kamenne-sazk...ktualne-t12615
S prosázením je to horší než u Kajotu, ale dá se.
Reagují poměrně rychle na změny 1-x-2, tak chce hledat něco jiného.
Livko berou ze stejného zdroje jako Chance a další (= úplně shodné kursy a změny).
V livku najdeš ojediněle i nejvyšší kurs na trhu. Live se ovšem do protočení nezapočítává.
Skončil basket, házená, hokej, asi to bude nyní u Viktorky v letních měsících o trochu obtížnější, ale zase budou OH, tak uvidíme. Protahovat bonus lze i u Chance, ale tam je to nejsložitější.
Kajot > Tipsport > Victoria > Chance
Jj chance me tedka taky laka kdyz tam je ten bonus 100% do 4k, ale moc nevim jak na ne... nechcete nekdo poradit naky konkretnejsi rady jak tam arbovat?![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
ahoj, me u chance nejlepe vyhovovaly NBA a NHL. pak volejbal a tenis. nekdy se dalo neco najit i ve fotbale. byla to docela fuska, ale da se to i s tim MP. ale musis proste hledat no.
U chance bylo na vanoce 200%. max bonus byl 4k+200kc hned. Protocit stacilo 30k. Ted chteji 40k rollover. Radsi bych pockal na vanoce![]()
Ten bonus od www.victoriatip.cz dostanu k sazeni hned po vkladu, nebo az prosazim 10x ten vklad nevite?
Az prosazis 20K na kurzech minimalne 1.77 (neplati pro live sazky), pak dostanes bonus.
Dene se pocita max. 5000Kc, takze k bonusu se dostanes nejdrive za 4 dny.
Nejaké nové skúsenosti s Victoria TIP ? Aktuálne bonus 5000,- 10x pretočit vklad (1,77 a vyššie). Nejaké postrehy pre tých čo tam vsádzali a vsádzajú ?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |