Úplně poslední příspěvek ode mě na tu debatu předtím, protože se thread stočil správným směrem.
Pro mě překvapivě dost členů fóra zápasy nároďáku navštívilo a ty argumenty proč to mělo cenu nezpochybňuju. Nakonec by se stejně došlo k závěru, že to celkově vidíme plus mínus stejně. Poslední poznámka k tomu, že se u nás fandí jen když se daří. Ta Plzeň je právě modelový příklad jak to zhruba je: Když hrála Plzeň katastrofální fotbal s vedením, které prodávalo pod cenou už dorostence na snad nejvíc nefotbalovém stadionu v lize logicky chodily hodně nízké návštěvy. Já chodil tak na každý 3.-4. zápas a nějak jsem se nevrušoval. Protože situace v Brně byla a možná stále je podobná, tak chápu proč tam tak všichni žerou hokej. Rozhodně se nebudu navážet např. do Slávistů, že jich oproti dřívějšku chodí pět a půl, protože tam je taky opravdu na místě jestli je fanoušek ten co tam chodí nebo ten co to ignoruje. To jsou všechno příklady katastrofálně řízených klubů. A co chce běžný fanoušek? Chce vidět kvalitní hru, 100% výkon a chápe, že ne vždy je možné vyhrát + na kvalitním stadionu, kde je slušná atmosféra. A pro Plzeň platí, že došlo k takovému vzestupu, že pokud nezačnou hrát vyloženě o záchranu, tak budou ty návštěvy nadstartní. Prostě lidi se naučili chodit tak jako tomu je už dávno třeba v Olomouci nebo na Slovácku, i když porovnání pokulhává v mnoha směrech. Už třeba reorganizací soutěží by se z fleku stalo, že by se liga zatraktivnila a zkvalitnila. To ale samozřejmě nikdy neprojde, protože rozhodnou partikulární zájmy. A tak kdo chce u nás vidět kvalitní fotbal s nějakým standartem kolem tak nemá moc možností. A teoreticky reprezentace je jedna z těch voleb. Právě v porovnání s Plzní, kde si sedlo prakticky všechno, je s podivem, že i když je kolem reprezentace hodně věcí co vylepšit, tak to stejně stačilo postup. S tím, že Bílek je sluníčko jsem se celkem strefil.
Ale thread je o tipech a tady se pletu nadále. I když nějaký názor na dnešní zápasy mám, tak radši žádný tip schvalovat nebudu, momentálně by to byl takový polibek smrti.![]()

Odpověď s citací