Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 206

Téma: EURO 2012

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Nemohu s tebou Orbitale souhlasit a čísla jsem uvedl jen k vysvětlení, co sázím, protože jak sám píšeš, fotbal nesázíš. A o tom, jaké limitní ligy sázím, jsem nenapsal ani slovo (A pokud se odrážíš z mého postu, který jsem zde psal nějaký rok zpátky, tak ten dnes už není hodně aktuální). Příště mi prosím jako reakci klidně napiš, že sázka nemá value a její komentář je z cesty, ok! Je mi úplně jedno, kdo je tu profík a kdo je dvackař, ale nemám rád tyto teoretické kecy o tom, jestli je tam ev +/- nebo je na to pozdě či brzy. Pozdě vzhledem k mé sázce ani být nemůže, vzhledem k tomu, co jsem napsal a co s tou sázkou chci udělat. Pokud sázíš jednu sázku na zápas, kterou hodláš držet, tak se klidně směj podruhé, ale ten trh není vůbec přesný a ani být nemůže, může být pouze za jediného předpokladu, že je ten zápas cinklý. Dávno by už totiž sloužily sázkovky jen jako herny v pokeru, které by dělaly zisk na kousku z toho, co si přelijí hráči mezi sebou.
    Tvůj styl neznám, máš ho obestřen tajemstvím, protože většinou napíšeš tři tipy na jeden zápas s kurzy pod 1.7, kde to vypadá, že se snažíš chytnout střed, podruhé napíše dogy, další týden napíšeš holé tipy na Euro, kde vypadá, že hodláš držet. Pak píšeš, že sázíš jen NFL. Osobně je mi to úplně jedno, jen si myslím, že prostě reakce na tipy jaké máš, neodpovídají zaměření tomuto fóru. Kdybys tady jak Neza házel před odehráním, resp. před oznámením konečného stavu, NFL,MLB téma, kde každý vidí, jak si stojíš, tak neřeknu ani ň. Jinak mi to není příjemné a proto jsem se takhle ohnal. Nic osobně proti, prostě nemám rád tady ty hrátky a píši ti, co si o tom myslím a klidně buď bohem a stvořitelem celého vesmíru, ale jen proto, že ti to tady patří, si nenechám srát na hlavu . Jak jsem psal dva posty zpět klubismus mi nic neříká a na idoly taky nejsem.

dobře, dobře, emoce patří k životu, bravo!
    ono zrovna ta itálie je blbej příklad, otevírací kurz byl o několik DESETIN vyšší než je těch 1,37, takže ono to asi bylo, orbi, trochu mimo mísu to takhle setřít ... tenhle zápas je prostě už před začátkem docela šílenej a to ještě nezačalo livko ...

Citace Původně odeslal Vilemin Zobrazit příspěvek
    dobře, dobře, emoce patří k životu, bravo!
    ono zrovna ta itálie je blbej příklad, otevírací kurz byl o několik DESETIN vyšší než je těch 1,37, takže ono to asi bylo, orbi, trochu mimo mísu to takhle setřít ... tenhle zápas je prostě už před začátkem docela šílenej a to ještě nezačalo livko ...
    Vim o tom, presto ten bounce back2back je ohromnej, psal jsem tu LAY za 1.3 na chatu kristepane!
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání