Nie...on tu akciu vypisal a na zaklade tej akcie som sa zaregistroval na FB. Poslal som mu vsetko ako chcel, na co mi poslal mail, ze mam mesiac zadara. O 3-4 minuty mi poslal dalsi mail s tym, ze je to dobry pokus, ale ten profil na FB nie je moj a mesiac zadarmo mi rusi. Tak som mu poslal screeny, z ktorych bolo jasne, ze profil je moj. Odpisal, ze "Áno, aj ja si môžem za pár minút vytvoriť na facebooku konto ......., konto bez zjavnej aktivity vytvorené len na tento účel." a tiez:"Je zaujímavé, že si prvý ktorý s tým prišiel, takže máš ocenenie za kreativitu, ale nie 1 mesačné predplatné zadarmo pre bfexplorer pro."
V podmienkach ale nema nic o aktivite atd. Mesacne predplatne za uzivanie stoji 30 GPB a mne vcera skoncilo, takze nebyt jeho akcie, dnes by som si normalne predplacal. Ja som iba vyuzil jeho ponuku, svoj diel (like) som spravil a mesiac zadara nemam. Soft je dobry, som na neho zvyknuty, ale takyto sposob jednania sa mi nepaci a zvlast, ked to platim kazdy mesiac uz cca 2 roky.

Odpověď s citací