Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 42

Téma: nejde mi vklad pres MB

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    No chlapi zalozene. Poviem vam potom, kolko trval ten list. Pisu tam v cestine ze 2 az 5 dni No lol. Ale teraz mam nieco ine na srdci. Kolko vam trvalo pripisanie prostriedkov na ucet moneybookru? Najlepsie asi ked sa vyjadri niekto, kto vkladal na ucet slovenskej unicredit banky (eura). Pretoze, mne tam ta platba moze prejst hned (mam unicredit) ale trochu sa desim toho zdlhaveho pripisovania na ucet, neviete niekto ako to nejako zrychlit? Kam napisat/zavolat. Teoreticky tie peniaze by tam mohli byt dnes, ale kedy ich moneybookers pripise? Vklady z moneybookru do sazkoviek su instatne vsak?

Citace Původně odeslal lotrando77 Zobrazit příspěvek
    neviete niekto ako to nejako zrychlit? Kam napisat/zavolat?
    Vzdy pomoze kopia platby ("print screen") zaslana priamo na [email protected] (snad ta neodbiju, ak este nie si VIP),

ale iste su aj ine adresy do MB ... aj tu v inych vlaknach (skor) uvadzane. Po tej kopii obycajne pripisu (ak ta platba tam je) do niekolko

hodin ... (aspon tak to byvalo; aj ked som uz dlho nedotoval "bank to bank" prevodom).

Vklady MB do SK by mali byt (vacsinou) okamzite - automaticke.

PS: Ale nie som si isty, ci toto (kopia mailom zaslana) funguje aj cez vikend; mozno len cez pracovne dni; nech sa (prosim) vyjadri niekto s (aspon) tohtorocnou skusenostou ...
    Naposledy upravil 1; 09.06.2012 v 01:48. Důvod: PS

Pravidla přispívání