jo takze jednak vyhozeny love, cas a vysledek zadnej. je opravdu otazka co po tobe holka chce- tipuju ze motivem neni zadna naprava skod a prelozeni textu spravne. budto to je dalsi ochcani a vytazeni penez z tebe , nebo dalsi moudra co by se ji hodili do kramu.
co se tyce pizerky ,tak peknej smejd ti tam vysaval podnik. napsal bych tomu smejdovi ze si nakradl dost tak at drzi hubu. nevim do jaky miry funguje soudnictvi v brazilii , jestli se vubec vyplati ho stihat a zda je to taky trestnej cin. ja jediny co si pamatuju ze americky firmy si kacej v pralese strom nestrom, protoze to nikdo nekontroluje, ze je tam dira v zakonech.
no lepsi na to nemyslet, to bych byl nasranej celej den v tvy kuzi . ja mel v krvi oplacet 2x tolik, pak jsem zjistil ze je to diky komancum co provedli dedovi a pak rusaci co provedli otcovi a strejcovi kdy jim sebrali nakladak plnej rohliku. pak mi bylo jasny proc otec rval po revoluci na rusaky nekde na naky burze automobilu, at vyleze z toho svyho Uralu a ze mu da po tlame. od urcity doby jsem z oplaceni ustoupil a prenechal smejdy jen mozku a myslenkam. to se pak clovek nestaci divit jak ty lidi dostali nalozeno od nekoho koho vubec neznam.
holt si z toho clovek musi vzit ponauceni pro priste, neplatil hnedka za praci, vypsat leda tak fakturu ,ze za 14 dni poslu prachy az si overim ze produkt je fcni
kazdej z nas se v zivote spali , kdybych mel vycislit kolik me stali moje chyby z mladi, tak se mi protacej panenky.
ted uz te zadnej jouda ani joudicka neojebe, takze gl pri hledani novych potencialu

Odpověď s citací