Jednou tu, nebo na blogu zemedelec napsal "gamblerska krev ve me stale koluje" a to je taky muj pripad. ( jednou za cas, mi nejak dojde ta marnost vseho, a v tu chvili mam tendence zahrat all-in, a prave na betfajru to bylo hodne nebezpecne ) Black Jack je moje achylova pata, asi proto ze me v jednom udobi meho zivota slusne zivila, a takový online BJ s limitem pinn - moc nebezpecna vec.

Co se tyka sazeni, dokazu (dokazal jsem) v live bettingu generovat nadprumerna cisla, ale bezne sazeni bylo rekl bych o nicem.
Ted jsem ale okolnostmi donucen sazet jen pred zapasem.
Na mem blogu je dost informaci o tenis live bettingu, jsou tam i videa, dalo mi to dost prace tenkrat, jenze navod jak vyhravat tam byt nemuze, protoze v livku se rozhodujes na zaklade zkusenosti, to se vycist neda, daji se skalpovat bonusy, surebety, apod...ale livko je uplne jina liga.
Vlastne na tom blogu uz neni o cem psat, urcity druh cesty tam je vyznacen, ale nic vic tam byt nemuze.
Ten posledni prispevek jsem tam dal, protoze mi psali ze mi blog zrusi kvuli neaktivite, tak jsem tam hodil prvni zajimavou vec kterou jsem mel.

K tomu prispevku na tennisportalu: tohle me zaujalo, ja to tam ani necetl, ale nekdo mi ten prispevek poslal.
Moc se mi to libi. Ja a jeste par dalsich, mame v posledni dobe zalibu delat neco podobneho. Jak uz jsem nekde psal, vydavani podivnych zvuku mezi "ctihodnymi, sporadanymi lidmi"