Citace Původně odeslal tanasguram Zobrazit příspěvek
To nevypadá jako boj o přežití nebo jsem vedle a už to nefunguje?

Tennis betting and trading
Když to teda nevypadá jako boj o přežití, co by tam na tom blogu muselo být, aby to podle tebe vypadalo jako boj o přežití? A vůbec, co má jako bejt ten "boj o přežití"?

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
Tak kurva uvadejte konkretni pripady ze zivota.
Tak jsem dneska dostal práci na základě toho, že jsem do životopisu mezi "zájmy/záliby" uvedl "psychologie". Majitel firmy, do který v květnu nastupuju, si to zcela očividně vyložil tak, že se zajímám o psychologii komunikace (nebo jak se to dneska jmenuje), tedy o všechny ty shity jako "Jak správně asertivně komunikovat" alias "Jak hrát v pracovním kolektivu tak, aby byli všichni šťastní". Že prý tohle se bude hodit (je to logistická firma a budu sedět kdesi na dispečinku s ostatníma dispečerama a společně budeme asertivně vykomunikovávat dopravu s řidičema a zákazníkama). Jo a že prý na tuhle práci člověk nemůže bejt introvert. A protože se jim prý líbím a působím komunikativně (ahaha), tak mě vzali.

Asi je zbytečný dodávat, že jsem se smál celou cestu domu. A strašně se těším na to, až se mě pak někdo z těch lidí zeptá, o co přesně se v tej "psychologii" jako zajímám...