Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 90

Téma: Odpovednost za zivot (vydeleno ze Zakaz sazeni)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Tak nevim jestli ti mam dat ban...

Dharma ho dostal za prupovidky typu "ze ho toto forum az tak nezajima" a "at mu dam ban", proste na to nemam nervy. Tanasgurama i tradewinda naprosto chapu, protoze jsem si jednak myslel totez a jednak mi do toho hlava samozrejme taky sklouzava a vzdycky pak dostanu pres drzku, resp. mozna nedostanu pres drzku, ale nikdy ten pristup nevede k necemu AWESOME. Tj. k tomu, kdy se ulozim do postele a reknu si tak tohle se teds KURVA povedlo. Btw. jsem si k tomu vsemu navrch jistej, ze zrovna tihle dva typci obcas prave pouziji ten typ mysleni, o kterem tu predstiraji, ze neexistuje.

Ver tomu, ze treba kdyz pisu na fora, kde jsou sami okultisti, makrobiotici a podobne zjevy, tak se skutecne snazim cpat do toho cisla a statistiky. Kdyz jsem se tu pul roku patlal s Anglicanem, co mel plnou hlavu Boha, tak jsem se mu snazil vysvetlit, co je pravdepodobnost a jak to poznani boha, nakonec musi vest k nejakym verifikovatelnym zaverum a ze realitu je dobre odhadovat i za pomoci statistickych metod.

Ale to proste neni vsechno a pokud je to interpretovany tak jako zde - tak je to uplne nic. Ano, rekneme 99% lidi se nikdy nikam nepohne, ale zasadni otazka je PROC se nikam nepohnou. Odpovedi je, ze mnoho z nich se nepohne, protoze se na svet podivaji statistciky a reknou si, ze se stejne nic nepohne, i kdyby se oni snazili sebevic. A timhle stylem se jejich odhad skutecne naplni a lide si mohou odskrtnout, ze meli pravdu. A o tohle preci vetsine lidem jde ne?

Tak kurva uvadejte konkretni pripady ze zivota. Neco jineho, nez to, ze kdyz ma pin 1.7 a IW 1.85, tak ze kdyz se tam zkoukne statisticka odchylka a poscita se, tak to je reality hack. Tohle neni nic, i kdyz je to samozrejme dobry zacatek, kam se vetsina lidi vubec nedostane. Ale jako model pro vyznani se v realite je to zavadejici. To, co je zajimave na tomhle je ta prvotni uvaha, jak clovek napadlo hledat nejaky pin, nejake IW, nejaky rozdil kurzu atd atd. A k tomuhle nedojde zadnou statistikou, na to je potreba cich (nebo sazkar.net, ale prave to se snazim, aby zde bylo dost kourovych clon a byli tu prave lide, co na neco prisli sami).

Konkretne tvuj pribeh Randime je jeden z nejzajimavejsich a vyrazil mi dech. Nejak jsem si domnival, ze delame vsichni to same, ale ani omylem. CCCP treba je rutiner, ale taky se k tomu musel nejak dostat. Ruzni posteri zde se museli vzdat pozici geodetu, policajtu a hasicu a sli nekam do neznama cosi resit s kurzama a v ty chvili nemeli nic nez "intuici" a odhodlani a zadnou statistiku, ktera ted expost, samozrejme vse potvrzuje - a k tomu potvrzeni, PRAVE A JEN k tomu potvrzeni je statistika dobra a nutna; k rozhodovani o tom, co dal, je nepouzitelna a kdyby byla skutecne 100% pouzivana, tak se vesmir zastavi.

PS. Tenhle thread protridim az uzraje
    Naposledy upravil Orbital; 17.04.2012 v 10:51.
    Gambling feels like endless ejaculation

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Tanasgurama i tradewinda naprosto chapu, protoze jsem si jednak myslel totez a jednak mi do toho hlava samozrejme taky sklouzava
    No tohle zbožňuju, připomnělo mi to prastarou hádku s mým otcem na téma volby, daně, řešení všehomíra ze který vzešlo rozhodnutí, že rozhovor s ním si zasoužím až dodělám vejšku jelikož prozatím pozbývám základních informací otáčení se světa a šel hodit do volební budky sociální demokracii. Při počítání výsledků byl pak minimálně stejně spocený jako Jirka v TV vyhlašující únor 1948. Nechme tak, spíš bych měl zájem taky znát ten příběh Randima i Orbitala, ty výseče jsou pro mě zajímavý, ale nedokážu to pospojovat do celku...Je to tady někde k nalezení na fóru?
    Naposledy upravil tanasguram; 17.04.2012 v 14:15.
    C2H5OH

tuším, že to nikde nenajdeš. myslím, že je to stejně jedno. vím, o čem teď píšu.
    randima znám osobně, lidi si nás pletou ... na jeho životě není nic až tak zvláštního. bojuje, snaží se přežít, akorát to dělá trochu jinak než většina - snaží se přežít se ctí ...

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    To nevypadá jako boj o přežití nebo jsem vedle a už to nefunguje?

http://randim.blog.cz/
    C2H5OH

Citace Původně odeslal tanasguram Zobrazit příspěvek

Tennis betting and trading
    k tomu nejnovejsimu prispevku na blogu..tenis portal vicemene taky navstevuu a zabrouzdam i do diskuze.. prispevek co je na tomhle blogu je od cloveka kterej tam vcera odpoledne psal ze odlita do kolumbie, ze ho tam pozval znamy ...dneska rano ten samej psal neco ve smyslu ze priletel dom(do CR ?) z egypta a za ma 40horecky a ze chytl nejkou infekci..
    ...obcas tam ma tahle osoba zajimavy prispevky,ale pochybuju ze to co vlastne pise jsou jeho zkusenosti nebo nazory..prtz obcas tam ma dost rozporuplny komenty sobe samymu (viz tenhle).. a muj nazor je ten, ze je to bud nejakej psychopat z rozdvojenou osobnosti a nebo pubertak(jako velka vetsina navsetvniku tenisportalu) kterej se tam sanzi byt zajimavej
    .. a jeho prispevky ze obira babku o duchod atd , moc smyslu nedavaj.

(tim nemyslim, ze tenhle prisvek stoji za hovno a dokonce myslim, ze pro drtivou vetsinu lidi z tenisportalu to byl vybornej pripsevek ,pokdu to aspon jednou zkusi)
    Naposledy upravil Mnězmaimajnázory; 17.04.2012 v 16:01.

Citace Původně odeslal tanasguram Zobrazit příspěvek

Tennis betting and trading
    Když to teda nevypadá jako boj o přežití, co by tam na tom blogu muselo být, aby to podle tebe vypadalo jako boj o přežití? A vůbec, co má jako bejt ten "boj o přežití"?

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Tak kurva uvadejte konkretni pripady ze zivota.
    Tak jsem dneska dostal práci na základě toho, že jsem do životopisu mezi "zájmy/záliby" uvedl "psychologie". Majitel firmy, do který v květnu nastupuju, si to zcela očividně vyložil tak, že se zajímám o psychologii komunikace (nebo jak se to dneska jmenuje), tedy o všechny ty shity jako "Jak správně asertivně komunikovat" alias "Jak hrát v pracovním kolektivu tak, aby byli všichni šťastní". Že prý tohle se bude hodit (je to logistická firma a budu sedět kdesi na dispečinku s ostatníma dispečerama a společně budeme asertivně vykomunikovávat dopravu s řidičema a zákazníkama). Jo a že prý na tuhle práci člověk nemůže bejt introvert. A protože se jim prý líbím a působím komunikativně (ahaha), tak mě vzali.

Asi je zbytečný dodávat, že jsem se smál celou cestu domu. A strašně se těším na to, až se mě pak někdo z těch lidí zeptá, o co přesně se v tej "psychologii" jako zajímám...

Pravidla přispívání