ja... ja nevim... panikarim... delam veci spatne
ted jsem zasazen sipem Pravdy bolesti omdlel a znovu se zrodil, precetl si tenhle thread a znovu omdlel, pote jsem se znovu vzbudil, zacal se chechtat, ale co to rikam... zacal jsem plakat... uvedomiv si, ze tohle vsechno musime my, za nez Jezis Kristus jiste netrpel a vysral se na nas, protrpet sami, kvuli nejakymu zmrdanymu bonusu par set euro
strih
uz zase placu
hele Renatko, udelame takovou dohodu, kurvy na tohle pristupujou: vy tady zabalite kram a nenapisete uz ani jeden post, a ja vam za to nabidnu, ze neudelam to, co udelam, pokud sem jeste nekdo z ty vasi squadry azzury napise byt jeden post
hrajete si s multiidentitama a chytli vas s rukou v kalhotech: vas problem, jestli to delate (nebo spis delas) takhle blbe jako tady na foru, tak si bez stezovat do zakladni skoly, kdes vyrustal(a)
renatka dostava timeout, protoze uz jsem alergickej na to, aby mi nekdo rikal, jak tu mam nebo nemam neco pojmenovat, nebo na definice fora... klidne si tupce udelej svoje forum a pojmenuj ho treba hromada sracek, ale tady je to poctivy fasisticky sazka.net
PS. jeste zbyvaji 4 + nejaci novi co prijdou

Odpověď s citací