Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 64

Téma: tricko

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    --- už nemám přítelkyni...
    Zrovna to jsem pred chvilkou vysvetloval jednomu cloveku Nejvic me na tom fascinuje Mordemy, ze ty to vsechno vis a stejne chodis do skoly a ted jeste delat kamsi na dispecink.

Citace Původně odeslal Ovaris1 Zobrazit příspěvek
    Zrovna to jsem pred chvilkou vysvetloval jednomu cloveku Nejvic me na tom fascinuje Mordemy, ze ty to vsechno vis a stejne chodis do skoly a ted jeste delat kamsi na dispecink.
    Jo, to mě na tom někdy taky strašně fascinuje

Nicméně až tak černě bych to neviděl:

1. Do školy už nechodím (dropnul jsem to v půlce druháku, přestože jsem od VŠECH lidí slyšel "A není to škoda? Nechceš to už dodělat, když máš už jen rok a něco?")
    2. Na dispečink jdu dělat, protože
    a) nechodím do školy (viz. 1.)
    b) potřebuju peníze, abych mohl odejít od rodiny a...
    3.) ...a mohl začít dělat se svým životem něco skutečně užitečnýho (s matkou a otcem za zadkem to prostě nelze)

Nebo-li vysvětli mě, jak jinak bych to podle tebe měl teď udělat? Proč je podle tebe "špatně" jít na dispečink? Co bys na mým místě dělal ty? Co bys udělal jinak? Jaký lepší řešení máš? To se mám sebrat, odjed na blink do Brazílie, začít makat v pizzerce, půjčovat si prachy od Orbiho na základní živobytí, a mezitím se o něco snažit sám...? V čem je to "lepší" (efektivnější, reálnější, whatever...), než chodit do nesmyslný práce a po večerech vymejšlet něco svýho?

Citace Původně odeslal Mordemy Zobrazit příspěvek

1. Do školy už nechodím (dropnul jsem to v půlce druháku, přestože jsem od VŠECH lidí slyšel "A není to škoda? Nechceš to už dodělat, když máš už jen rok a něco?")
    3.) ...a mohl začít dělat se svým životem něco skutečně užitečnýho (s matkou a otcem za zadkem to prostě nelze)

Nebo-li vysvětli mě, jak jinak bych to podle tebe měl teď udělat? Proč je podle tebe "špatně" jít na dispečink? Co bys na mým místě dělal ty? Co bys udělal jinak? Jaký lepší řešení máš? To se mám sebrat, odjed na blink do Brazílie, začít makat v pizzerce, půjčovat si prachy od Orbiho na základní živobytí, a mezitím se o něco snažit sám...? V čem je to "lepší" (efektivnější, reálnější, whatever...), než chodit do nesmyslný práce a po večerech vymejšlet něco svýho?
    No, koneckoncu... ja jedu ted do Ceska, bydel bys s Ovarisem v jednom dome a on by byl v pizzerii sluzebne nad tebou (zrovna nam tu nekdo dropl z pizzerky do favely ), pujcovat by ti nemel kdo, plus bys sveho otce nasel v pizzerii u pece.

Hele bud radsi na tom dispecinku at s tebou muzu jit na pivo a hrat hry co zname.

Ne, vazne: prijde mi to jako super plan s tim, ze ty veci budou uplne jinak. Je otazka kdy, muze to bejt 5 let po nastupu nebo 5 minut a to je na tom myslim to nejtezsi. Spolecne s tim, ze ti lide tam samozrejme nebudou ve stavu bdelosti a pohotovosti, ale budou strihat metr do duchodu a v mezicase si kupovat auta a podvadet manzelky, coz zase bude mit zpetnej vliv na tebe uplne stejne jako TV na mamku.
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    No, koneckoncu... ja jedu ted do Ceska, bydel bys s Ovarisem v jednom dome a on by byl v pizzerii sluzebne nad tebou (zrovna nam tu nekdo dropl z pizzerky do favely ), pujcovat by ti nemel kdo, plus bys sveho otce nasel v pizzerii u pece.

Hele bud radsi na tom dispecinku at s tebou muzu jit na pivo a hrat hry co zname.

Ne, vazne: prijde mi to jako super plan s tim, ze ty veci budou uplne jinak. Je otazka kdy, muze to bejt 5 let po nastupu nebo 5 minut a to je na tom myslim to nejtezsi. Spolecne s tim, ze ti lide tam samozrejme nebudou ve stavu bdelosti a pohotovosti, ale budou strihat metr do duchodu a v mezicase si kupovat auta a podvadet manzelky, coz zase bude mit zpetnej vliv na tebe uplne stejne jako TV na mamku.
    No nějakou pizzerku a Brazil atd. a co by kdyby jak proč nač, a jak to s Brazil mohlo bejt a jak to může bejt a jak to nemá bejt, nemá smysl znova rozebírat, to bysme se nikam nedostali, akorát bych se zase nasral (na tebe nebo na sebe).

Jo, mám plán. Priorita č. 1 nastoupit příští tejden do práce, v závěsu priorita č. 2 najít byt a vypadnout z domu.

Bude to jinak, než je plán, no, s tím se dá počítat - teda ono už to (celkem vtipně) JE jinak. Totiž já původně chtěl mít práci v Hradci (a přestěhovat se do HK), takže jsem obesílal inzeráty od hradeckejch firem. Tahle logistická firma má sice oficiální sídlo v HK (takže i ten inzerát, na kterej jsem odpovídal měli ti trotlové zařazenej pod "Hradec Králové"), ale ta část firmy, kde je ten dispečink a kde se děje vše podstatný je v malým městečku, který je menší, než Rychnov (je asi dvacet kiláků od RK). Takže jsem byl docela překvapenej, když mě na pohovor pozvali místo do HK do jedný místní prdele. Ale přesto jsem tam šel a řekl jim, co chtěli slyšet, vzali mě a tak teď hledám byt v "městě" s pár tisícovkama obyvatel, kde je jedno malý sídliště a kde se o nějaký "nabídce realit" nedá zrovna dvakrát mluvit. Původně jsem si samozřejmě maloval, jak budu bydlet v Hradci, budu v (relativně) velkým městě, budu chodit do čajoven atd. a přitom budu v zapadákově, kterej je o polovinu menší, než Rychnov a kde není NIC (což je ve výsledku asi lepší, než kdybych chodil dělat alternativně intelektuálního pozéra někam do čajovny). Takže zhruba tak.

Citace Původně odeslal Mordemy Zobrazit příspěvek

Gambling feels like endless ejaculation

Nebo-li vysvětli mě, jak jinak bych to podle tebe měl teď udělat? Proč je podle tebe "špatně" jít na dispečink? Co bys na mým místě dělal ty? Co bys udělal jinak? Jaký lepší řešení máš?
    Mordemy, zrob presne tak, ako si si naplanoval. Iba vtedy budes spokojny a pokojny, ak spravis podla vlastnej hlavy. Nema sa co dosrat, a s rodicmi to velka slava nie je, tiez som poposiel v 21 rocny. Prezil som aj o rozkoch, prezil som aj s umyvanim riadu vo vani. Po par rokoch bol byt vlastny, a zasmial som sa pri tvojej zmienke o aute... Presne toto mnou cukalo. Ja som jednoducho odmietal myslienku vyvalenia statisicov za plechy s motorkom. Cukalo ma, ked som videl pred barakom pekne auta s olamanymi stieracmi, poskriabane... A tak som to vybavil tak, ze som si kupil staru oktavku za par supov. Mam svagra automechanika, no za 8 rokov co ju mam do nej bolo treba zasiahnut snad 5-6 krat, kvoli blbostiam. A co je hlavne, mam bozi klud. Auta sa mi nikto nedotkne, raz siel som rano do prace na frekventovanom parkovisku na stanici sa mi dodrbal central, a po mojom odchode sa odomkli vsetky dvere, a stiahli vsetky okna. Auto tam pekne stalo asi 10 hodin, pieklo donho slnko, podvecer mi donho naprsalo - a pockalo si ma bez ujmy. Radio bez CD a mp3 namieste, nic nechybalo. Prisiel som, utrel palubovku, nastartoval a odjachal vysmiaty domov. Myslim si ze v otazke aut mame asi rovnake psychicke bloky. Co sa tyka prace - vobec si nemyslim, ze to je take strasne, a hlavne - takmer jedina moznost ako pre mladeho v tvojej situacii zacat samostatny zivot. Neviem si predstavit ako zacinat od nuly s bytom, autom a s nejakym podnikanim. Takze toto ja schvalujem. A sebakriticky si sypem na hlavu popol, ze ja som v jednej dobrej praci stvrdol roky - bavi ma ako aj kolegovia, ako aj plat, akoaj bez buzeracie. Buzerovat by som mohol ja, a nerobim to. A tak tipujem, stahujem filmy ucim sa, rozmyslam - a mam to zaplatene. Pre niekoho nesloboda a obmedzovanie. Vec pohladu zivotnej filozofie a nazoru. Drz sa.

cože je to "lay"?
    hele tricko mi klidne posli
    ja ted v praci nosim tohle, sice nevim co tam ty chces dat, ale o moc bych si "nepohorsil"

trtr.jpg

Pravidla přispívání