Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 23

Téma: Excel s AH

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal pivo Zobrazit příspěvek
    Rozumiem tomu spravne, ze ak mas kurzy 1x2 napr. 4,2-3,4-5,05 nevies si vypocitat kam kolko vlozit tak, aby si mal vsade rovnaky zisk?
    ja to potrebujem nastavit tak aby ked ja si dám vklad na ten zápas 100€ tak aby mi to rozpočítalo na tie stávky, teda x penazi da na kurz 4,2 , y penazi da na 3,4 a z penazi da na 5,05....a chcem to aby bol vsade zisk ked mi to ukazuje surebet..to som nazval optimalizaciou vkladov

Citace Původně odeslal pavlooos Zobrazit příspěvek
    ja to potrebujem nastavit tak aby ked ja si dám vklad na ten zápas 100€ tak aby mi to rozpočítalo na tie stávky, teda x penazi da na kurz 4,2 , y penazi da na 3,4 a z penazi da na 5,05....a chcem to aby bol vsade zisk ked mi to ukazuje surebet..to som nazval optimalizaciou vkladov
    Si zamerany na vysku stavky. Zmen pohlad a chod na to naopak: vyplata (na nu sa zameraj a s nou zacni) ma byt na kazdom kurze rovnaka. Tzn. vyplata ma byt 100, kurz je nejaky a z toho ti vyskoci, aky ma byt vklad. Toto spravis pre vsetky kurzy. Tzn. vyplata na vsetkych kurzoch bude rovnaka (napr. 100) a vklady si uz lahko spocitas. Sucet vkladov ti da celkovy vklad. Ak je vyssi ak vyplata, arb nemas. Zamerne ti nepisem ten jednoduchy vzorec, aby si trocha pohol rozumom

Pravidla přispívání