Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 31

Téma: BF ojebava u LIVE - missing DELAY time for BF

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    co se tyce toho crossingu, to jsem myslel od roku 2008 ze to tak ma bf normalne, vsiml jsem si toho na nakym basketu MS J.Ameriky ci co. me to pak prislo logicky ze kdyz ja nabidnu kurz -lay 1,5 tak ze na druhym tymu si muze nekdo vsadit lay v kurzu 3,0 .coz je defacto 3/2 taky 1,5 kurz na to ze vyhraje 1.tym . a ten kurz 1,5 na 1.tym tam ja vlastne nabizim svym layovanim, ze si myslism ze tym 1 nevyhraje .

horsi ovsem je vybirani mezer mezi kurzy at uz pred zacatkem ci v prubehu zapasu kdy treba i skore stoji pr time outu. v tenise to jakztak nekdo vezme do par sekund, ale v basketu ? to clovek ceka hodne dlouho . jak tu uz nekdo psal ze vypise kurz a nekdo mu ho hnedka o setinu prepise, tak me se to stava taky i kdyz to je par vterinek .
    jednou jsem si zkousel na basketu bf primo v hale , nakej evropsekj pohar co hrava vzdycky nymburk v pardubicich. a to je velka vyhoda oproti livku doma na pc z nakyho webu. na basketu miluju jak vam pidikurz vystreli vejs a kdyz je clovek na stadaku a vidi ze zacina favorit stahovat tak se na tom da hodne zarobit vcasnym prodanim.

ale jestli uz i v tenise primo na kurte to neni vyhoda s mobilem v ruce tak to dost smrdi. pochybuju ze by to delal nakej novinar ci statistk co sedi u kompu a tam mastil geeks toy a podobny veci. stejne me prijde ze ten geeks toy to poda taky za 8 sekund

Soft to sice poda okamzite, ale BF server stavku zaradi do fronty a na "verejnost" vyplava az o 8 sekund. Oneskorenie nerobi geeks toy ani iny soft, robi ho BF server.
    Vybirani mezer mezi kurzy = obchodovanie gapu skalperom. Nic zle na tom nevidim. Kazda konkurencia je vitana, lebo robi aj chyby

Tags for this Thread

Pravidla přispívání