testovaci hlasovani
testovaci hlasovani
Gambling feels like endless ejaculation
Jinak s tuhle teorii v nadpisu prisel Ovaris, ne ja![]()
Právě se mi dostalo osvícení a pochopil jsem tuhle anketu!
Prý: "O sobe tvrdim, ze jsem schizoid jenom proto, ze to rekl Orbital"
(zdroj: V břiše velryby | Mordemy)
Takovou hezkou noc jsem mel, spal jsem od 21 do 6 rano, slunicko vychazi... 9 hodin snu, kde mi docvakly ty hry lidi, co tu hrajou hloubeji. Ale tohle je fakt moc![]()
No co si tak vzpomínám, tak i ty Orbi jsi nějakou podobnost s tím "P1trsem" naznačoval v chatu. Nemám ponětí kdo ten člověk je, ale asi mi je co se uvažování týče podobný ? Btw. já bych si ani jméno na fórku podle nějakého reálného nedělal, leda by mi ty písmenka šly nějak pěkně sestavit do něčeho jiného. Třeba kdybych se jmenoval Tibor..![]()
Ses prvni, kdo si te presmycky vsimnul (ackoliv Tibor se nejmenuju).
tak P1trs neni Sheldon![]()
myslím, že není první, kdo si přesmyčky všiml, resp. jsem si jist že není první a dokonce i Tvé civilní jméno už zde na fóru padlo, konkrétně v jedné z Tvých hádek s jedním z ostatních členů..
Ty me s tim "T" vzdycky dostanes. Pokud sis vsimnul presmycky, tak gratulace. Co se tyce fiktivnich jmen zakomponovanych do fiktivnich hadek, tak to patri ke hre.
Vzhledem k tomu, ze jsi nevyresil ciselnou sifru, co predskolni deti vyresi za 5 sekund, to neni az tak prekvapujiciNemas to jeste nekde at se 50ti sazkarum zavari mozek? Resp. myslim ze sazkari by v tom mohli byt dobri.
kdo to vyresi tak nepiste vysledek, staci vyreseno![]()
Snad vyriesenePotom pls napiste vysledok pre kontrolu.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |