Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 76

Téma: Nový začátek

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Ne nehodlam te banovat. Hodlam te primet k tomu, aby sis uvedomil, ze lidi tu k sobe jsou uprimny proto, ze se aspon snazi si na tu izolaci nehrat. To 1% co izolaci dotahne do konce konci ve velmi, opravdu velmi spatne spatne kondici. Premyslej o tom. Proste uz to pred tebou zkusili mnozi, zkusil jsem to i ja. Ver tomu, ze mam slusnou perzistenci a pochopil jsem, ze je to jen lakava past, ktera vypada zpocatku ok a otoci se do pekla. Nedava smysl pokud se chces izolovat, aby ses s kymkoliv bavil. Forum je o komunikaci a otevrenosti a je uplne jedno ze nesedime u jednoho stolu, protoze u nej sedime

Ma smysl odejit od spolecnosti, ma to velkou value, ale myslet si ze nebudes nikdy na nicem zavisly te dovede do pekla, protoze si budes uvedomovat, ze stale na necem zavisly jsi a prave tohle je pricina OKP. Dale nema smysl si hrat na pasivni prijem, protoze nic takoveho jednoduse neni. Kdyz se chces mit dobre musis makat. SVet se meni porad strasne rychle a nejde neco udelat a zit z podstaty. Nejde ani vydelat love a pak sedet na prdeli. Penize ztraci hodnotu a i kdyz je do neceho investujes, tak se o to stejne musis starat. Dnes po par letech slavim moralni vitezstvi nad fandorem, kterymu jsem tvrdil, jaka picovina jsou investice do nemovitosti a zde je jak dopada clovek s pasivnim prijmem: http://www.fandor.cz/temna-strana-in...o-nemovitosti/. Krome toho podstatou vseho je zmena, co je nehybne je smrt. Tzv. nuda je ta blizici se smrt. Nedelat nic je peklo, zadny konicek to peklo nikdy nezazene a kazdy konicek se nakonec zvrhne do cim dal jasnejsi sebedestrukce. Clovek ma svuj pribeh, ktery je napsany v mytologii a ty pribehy jsou platne i dnes. My se mame naucit jim nejdriv znovu rozumet a potom podle nich zit. To co chces ty je bourit se proti dnesni nefunkcni realite, ale zaroven to delat prostredky, ktere jsou podstatou tech dnesnich sracek. Nefunguje to.

Fandor sedi v Riu na Leblonu a ty veci co mi pise ohledne toho, kam to s zivotem dotah nebudu publikovat jen proto, ze to neautorizoval. Jsi z 99% zcela jednoznacne, protoze neumis zkusenost jinych vztahnout na sebe a jdes hlavou proti zdi a meles nesmysly o izolaci, protoze nevis, ze clovek nema jadro, ktere by mohlo byt odizolovano a kazdy kdo se o to pokusil se znicil, z valne vetsiny i nasi rodice a vsichni kolem co nas serou. Je to jak valka proti drogam, co nefungovala od zacatku a uz 100 let se jen priklada pod kotel cim dal vic a cim dal vic to nefunguje a nikdo neni schopen priznat, ze je to cely od zacatku nesmysl. Tak tak je tomu i s nasi lidskou izolaci, po ktere touzime, protoze nas okolni svet zranuje prave tim, ze nas nevnima. Na sazkari je ti dobre, protoze te tu bud nekdo vnima, nebo je tu aspon dobra iluze toho vnimani

Izolovat se od spolecnosti. vs Ja si na izolaci nehraju, ani nevim, jak to myslis.
    Na to se ptej sam sebe. My tady jsme lidi, lidi z te spolecnosti. Nejsme zadny jiny lidi z jine ciste spolecnosti. Ano, taky s tema curakama nechci bejt, nechapu co s nima mam spolecnyho, ale kdyz se nad tim zamyslim, tak mi proste nezbyva nez priznat porazku v tom, ze proste na jedny lodi jsem a cim vic budu rikat ze tam nejsem, tim vic na ni budu, protoze se budu chovat uplne konformne. Nejkonformnejsi nazor a imaginace dnes je, ze je clovek nezavisly.
    Naposledy upravil Orbital; 19.03.2012 v 06:54.
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání