Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 76

Téma: Nový začátek

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Peeeeet Zobrazit příspěvek
    Tak ja si to samozrejme za par korun zkusim, jen abych vedel jak na tom sam s timto stylem budu (jelikož sám chci vědet, kde jsou moje moznosti). Ja se jen ptal, jestli by se dalo na nejake nizsi urovni i s takto omezenymi casovymi moznostmi. A nez abych do toho vlítnul naostro a vše projel, tak si radsi necham poradit od lidi, kteri o tom neco vi a vedi co je k tomu potreba.

Jen nechápu ty narážky a řeči o tom Tescu. Studuju momentalne na vejšce a jednou budu dělat práci, která má svůj smysl. A pres vikend brigadu mam, jestli slo o to, ze chci jen sedet na zadku a vydelavat penize. Slo mi jen o to, ze kdyz uz budu sazet tak nechci jen bezhlave dotovat sazkovku, ale mit v tom trosku řád a být ji v tom souboji důstojným soupeřem, a ne jednim z tech kteří sazi bezhlave a bez premysleni.
    s tim Tescem, to je tady posledni dobou hit, takovy prirovnani, kdyz nekdo dojde a rekne, ze si chce trosku privydelat sazenim.

Jinak s tou praci, jaka prace ma smysl??

Bwin mám v záložce
    Léčit lidi má myslím smysl.

Citace Původně odeslal Peeeeet Zobrazit příspěvek
    Léčit lidi má myslím smysl.
    do te doby nez ti tam prijde zkrachovalej sazkar s prostrelnym hrudnikem pro kteryho nema uz nic smysl a az se probere tak ti jeste vynada za to ze si ho vylecil a ne dorazil..jedine ze by si pak zaplatil za nej ty dluhy a sehnal mu praci v tescu kdyz uz tam budes mit ty znamy a zkusil ho znovu nastartovat a kdyz ti prijde za nejakej cas podekovat tak to pak smysl ma

(treba budu ten prvni )

..samozrejmne je to brany s nadsazkou

Pravidla přispívání