na bf sazim casto, ale nechapu vetu ze velci hraci s prem. charge vycucavaji likviditu a nici BF.
dyt je to presne naopak oni tu likviditu dodavaj a vyplnujou hluchy mista v kurzech. coz mi dost chyi u dost veci - jako je treba hokej, pripadne live sazeni na hokej i u nhl .
pak taky likvidita chybi u nba v livku na ML, a hlavne v hcp, to je katastrofa.
no a ve fotbale asijsky hcp, to je peknej podkurz , a hlavne maly ryby jako my sotva tady umistyime sazku za byt o setinu vyssi kurz.
tam jsou naprany na 4 lajnach tak 3-4 kurzy na back a na lay s takovyma castkama jako 5 tisic eur a pokud tam mezi obr rozpeti nekdy i 2 desetin vpluje moje mala rybka,tak mi kaprici vypustej rybnik a posunou lajny. takze na to lidi nemaj ani chut 15 min pred vykopem ladit kazdou minutu kurz .

ono me to prijde totiz na hlavu postavene, dostanu se na 4 procenta provizi , ostatni i na min az 2 proc. dle toho jak moc hodne velky castky sazej , ti co zaninaj maj 5 procent . a vy pak brecite ze ti co hodne sazej a vydelavaj ze z nich mate jen 2 procenta a oni obiraj hafo sazkaru ,kteri neuzavrou vcas . tak at maj vsichni stejny podminky a nizsi poplatek, protoze uz ted vam houfne ubyvaj evropsti sazkari kvuli narizenim a dalsi si radsi vsadi u asiatu s vyssim kurzem .

co se tyce promoakci - stale je tam 20 eur na vstupu bez zadnyho limitu na kurz ?
podle ceho se spocita kolik dostane novej hrac za prvni mesic, jak zde pisete od 10 do 1000 eur ?
co se tyce truhly a dalsich promoakci , tak mi nejde v g. chrome ty promotions vubec otevrit hodi me to na https://rewardchest2.betfair.com/cz/login
a dokola to nacita ale nic se nezobrazi .nekdy v pondeli se mi to nacetlo z hlavni stranky ale vod ty doby nic.
jinak nba hraju casto a vubec me nenapadne tipovat v megapoints. na to nemam totiz cas ,kdyz si po konci fotbalu 22-30 zacnu cist sestavy a preview k zapasum nba. tak jsem rad kdyz si vsadim na zacatku zapasu lay v malym kurzu .

a co se tyce MF, doufam ze jim hlasite kazdy muj vyber a MF to rozesila na prislusny mesta , tak doufam ze bude mit urednik kecy kdyz mu tam do priznani napisu uplne minimalni prijmy.uz se na ne tesim. me tam moc asi nemaj v lasce, kdyz jsem si prisel pozadat o 3 roky stary preplatky a vysolili naku tu dvacku. nejlepsi je to podavat elektronicky, to pak nemuzou tvrdit ze se jim papiry ztratili .