Ahoj cortezzi,
jsem rad ze jste tu zpet, moc rad. Vim, ze sis psal s adminem, ma nejaky brain overload, tak za sazkare s tebou budu komunikovat spis ja, brzo ti poslu email. Tady na sazkari vsechno docela dost pitvame, mozna ti to bude pripadat divny, ale psat si o tom jak hraje Real je tak nejak az dost daleko v poradi priorit.

Hrozne se mi libi Baryho post a libi se mi konfrontacni ton, kdyz je to na miste, a tady to na miste je. Profesionalni sazeni je o penezich, affiliate je o penezich a vedeni sazkovek/burz je o penezich. Pak je tu ta druha strana - zoufali znudeni konzumenti nebo wannebe moneymakers, kteri do systemu sypou penize a o ne se rvou vyse zminene sazkovky, sazkari a affilove.

U betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu je proste problem. Je to to co pise Bary. Sam na BF vubec nesazim, protoze nechci resit jestli spadnu do Premium charge a jak, nebot proste u sazeni nejde o kazdou setinu kurzu, ale kazda tisicina se pocita. Pokud si clovek hraje s vic sazkovkama najednou + BF, tak nevycucava likvitu, ale naopak ji do systemu dodava. Chapu, ze jsou pak roboticti interni cucaci, ale timhle rozhodnutim o hodne likvidity taky zaroven prichazite. Nevim o kolik, ale rozhodne jen namatkou prichazite o moji likviditu.

Jak rikam, na BF nesazim, ale jak premium charges zamezi snizovani likvidity? Nijak IMO. Ty lidi proste maji jen nizsi ROI a zbytek shrabne Betfair. Neni duvod aby prestali sazet, stejne jako vydelecnej podnik neprestane produkovat, kdyz je zdanenej.

Dalsi problem je vas rogue affil program, co leta vyrazoval affilovi hrace po roku a ted po 3 letech, a jsem si jistej, ze Baryho post je minimalne motivovan. A je to duvod proc tu neni vas banner btw, prestoze za leta fungovani sazkare to sazkare (i vas) stalo asi dost penez. Sazkar jednak ztratil aspon ty omezene provize z profihracu, ktere vychovava a vy ztracite lidi, kteri se preci jen orientuji vic na Pinnacle. A to opet mluvim jen za sazkar.net. Betfair proste zdime ten cash inflow a zdime ho fest.

Na druhou stranu chapu a doufam ze to tu chapou i ostatni, ze ty nejsi Betfair diktator, on zadny ani samozrejme neexistuje, aspon doufam. Takze rekneme, ze s vami nehne nikdo jiny nez trh a konkurence. Je fascinujici, ze za tu dobu, co sazim, se vase obejmy dostaly do jineho radu, ale odvody narostly prave diky Premium Charge. Rika se tomu monopolni sila, nic proti tomu, Bwin si taky zacal prosazovat monopolni silu, byt zatim jen na ukor affilu.

Tady na foru se najdou jak sazkari, tak affilove. Jsme proste ta druha strana, co se rve o ten zvanec. A bude opravdu skvely, kdyz dokazem psat veci tak jak jsou, bez omacek, respektive se tu diskuzi snazim tim smerem tlacit. Protoze jakekoliv forum, kde jsou posty, kde predem vis, co kdo napise na zaklade toho, jakou roli hraje, je spatne forum.

Vic zatim nenapisu, ale jsem rad, ze tu jsi a byl bych rad, kdyby konkretne pro tebe OSOBNE tohle misto, pres vsechny nadavky, co patrne (opravnene ) schytas, bylo furt pokud mozno misto prijemny, tj. takovy, kde budes moct odlozit PR masku, pokud ji tedy ve svem zivote pri praci pro korporaci musis nosit. Doufam, ze te zaujmou i jina vlakna nez Betfair resp. koukni mas-li cas i jinam uz kvuli atmosfere.