VIDEO: Chisora dal Kličkovi během vážení před bojem o titul facku
když vám ta reklama nenaběhne při spuštění, tak aktualizujte a pusťte znova, dokud neuvidíte tu reklamu - Betfair - Bwin
to je docela mazec, by mě zajímalo zda o tom na Bwin vědí...
VIDEO: Chisora dal Kličkovi během vážení před bojem o titul facku
když vám ta reklama nenaběhne při spuštění, tak aktualizujte a pusťte znova, dokud neuvidíte tu reklamu - Betfair - Bwin
to je docela mazec, by mě zajímalo zda o tom na Bwin vědí...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
no tuhle "konfrontační" reklamu už dělá BF dlouho, zatím jsem to viděl tedy vždy jen na jejich stránkách, kursy na nějaký zápas a k tomu kursy z jiné sázkovky (viděl jsem tedy vždy myslím porovnání s UK sázkovkama (vybavuju si ladbrokes.com/ast?action=go_asset&new=1&aff_id=22533&asset_id=82">Ladbrokers, někdy je tam těch sk možná i víc a BF ze srovnáni samozřejmě vždy vyjde vítězně..)
aha, tak to jsem nevedel, ale nikdy jsem to nijak nezkoumal..
Když už jsme u těch reklam, tak pro mě jedna z nejlepších z pohledu prezentace sázkovky měl Betfair
Palec nahoru pro Bwin, že něco takového prošlo PR oddělením:
Nejvíce mě ale dostala reklama na PartyPoker nějaký ten rok zpátky:
Sorry, že jsem to zde tak zatapetoval, ale hlásilo mi to, že je povoleno vložit pouze jedno video do příspěvku..
Jako poslední zajímavost, reklama na Bet365. Zaujalo mě, nebylo to myslím v české tv, ale na zahraniční, kdy v poločase byl nakonci tip na aktuální živou sázku. Něco jak v tomto videu na konci je tip na Anglii, že vyhraje 3:0 s kurzem 5.0. Netušil jsem, že se dají v tv vyměnit reklamy téměř živě.
ja v tom videu haye vidim jen nejakyho curaka co jezdi na pohovce po sidlisti
a ten box se zacina tim divadlem podobat wrestlingu co...
Gambling feels like endless ejaculation
jj taky sem tam mel napred toho na pohovce, ale jak psal, staci video pustit znova a naskoci jina reklama, podruhy me tam naskocil ten betfair
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |