Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 27

Téma: Willhill limity

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Záleží, nač sázíš. U socceru vydrží dlouho se slušnými limity, u ostatních sportů je limit okamžitý.

Citace Původně odeslal Gigi Zobrazit příspěvek
    Záleží, nač sázíš. U socceru vydrží dlouho se slušnými limity, u ostatních sportů je limit okamžitý.
    ja mel ten limit proste ihned s registraci...
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Já si tam slušně zahrál asi 1,5 roku. Letos mi dali limit 0,- EUR, byl jsem tam asi 4k v plusu. Nebyl problém vsadit stovky eur zejména na ostrovní fotbaly. Třeba u bet3,65 jsem si zahrál týden, pár sázek, pak limit.
    U LAD se dá také celkem dlouho žít, když to člověk umí (= zejména nesázet ptákoviny) a není moc v plusu.

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Ladbrokes najnovšie preventívne limituje zakazníkov mimo UK. Po týždni maxbet = 0. Kto dokáže, že tomu nerozumie, tomu limit zvýšia. Victor ruší účet po prvom value bete, ani to zákazníkovi neoznámi. Boyle limituje po prvej stávke na hokej. Will od začiatku všetko nad 30 eur cez tradera, snáď okrem Premiere L. Stan - limit druhý deň po registrácii. Momentálne najbenevolentnejšia Bet365, čo som príjemne prekvapený.

Citace Původně odeslal janajana Zobrazit příspěvek
    Ladbrokes najnovšie preventívne limituje zakazníkov mimo UK. Po týždni maxbet = 0
    Preventivně určitě ne. Já tam sázím normálně.

Pravidla přispívání